ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα ιδανικά κουρέματα για όσες έχουν σγουρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

9 Μαΐου 2020

Τα ιδανικά κουρέματα για όσες έχουν σγουρά μαλλιά

Θυμάστε το αγαπημένο "Flashdance"; Αν ναι, τότε θυμάστε και τη μοναδική Alex Owens με το καταπληκτικό σγουρό της hairstyle, το οποίο ήταν φιλαριστό. Οι μπούκλες ήταν απαλές, ενώ ο όγκος δεν έλειπε από τις ρίζες των μαλλιών της.

Το bob hairstyle το συναντάμε και στα σγουρά μαλλιά και το επιλέγουν κυρίως οι γυναίκες που δεν φοβούνται το volume hairstyle. Προσοχή ωστόσο, καθώς μιλάμε για αρκετό όγκο στα μαλλιά! Παίξτε με τη φράντζα σας, φέρτε την στο πλάι για πιο sexy διάθεση.

Και φυσικά εκτός από το καρέ, της μόδας είναι και οι αφέλειες, οι οποίες και στα σγουρά μαλλιά πρέπει να είναι μακριές. Πρέπει να έχουν όγκο και δεν πρέπει να είναι σε ένα μάκρος. Φιλαριστές αφέλειες, τις οποίες ενισχύουμε στις ρίζες με hairstyle για sexy διάθεση.

Ανεξάρτητα όμως από το κούρεμα που θα επιλέξετε, αν θα τα κάνετε κοντά ή μακριά τα μαλλιά σας, το tip που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι η φυσικότητα των σγουρών μαλλιών σας πρέπει να διατηρηθεί. Αν κάτι πρέπει να κάνετε, είναι να ενισχύσετε τον όγκο τους, με τη βοήθεια του κατάλληλου hairspray ή ακόμα και με salt spray.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.