ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ανακαλύψαμε την απόχρωση που είναι το απόλυτο hair trend για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

3 Ιουνίου 2020

Ανακαλύψαμε την απόχρωση που είναι το απόλυτο hair trend για το καλοκαίρι

Οι μέρες της καραντίνας πέρασαν και ήδη αναζητούμε τις νέες αλλαγές που θα κάνουμε στα μαλλιά μας είτε στο κούρεμα είτε στο χρώμα. Οι περισσότερες αλλάζουμε  χρώμα στα μαλλιά, είτε με βαφή είτε με ανταύγειες. Λίγο πιο φωτεινά, έναν τόνο πιο σκούρα, ombre, bronde και ένα σωρό ακόμα απαιτήσεις είναι μερικά από όσα ακούνε οι colorists στο κομμωτήριο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και πολλές το βλέπουν σαν μια καλή ευκαιρία να κάνουν μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους. Το ζητούμενο είναι τι είδους θα είναι αυτή; Οι celebrities είναι εδώ για να μας δώσουν έμπνευση και τη λύση. 

Δημιουργούν τα δικά τους haircolor trends και οι γυναίκες έχουν ένα ζωντανό δειγματολόγιο για να επιλέξουν το επόμενό τους χρώμα. Φωτεινά, με ανταύγειες, ombre, bronde, σκούρα καστανά και πολλά ακόμα χρώματα είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε το ιδανικό χρώμα για τα δικά σας μαλλιά.

jenny.gr

Η νέα hot τάση για το καλοκαίρι θα σας εντυπωσιάσει, καθώς πρόκειται για τη cinnamon απόχρωση- δηλαδή της κανέλας, χρώμα το οποίο κινείται ανάμεσα στο καστανό και το κόκκινο και ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Plus, ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών αλλά και τους τόνους επιδερμίδας αφού είναι τέλειο τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και στις ηλιοκαμένες.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.