ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δημιουργήσαμε 4 εντυπωσιακά hair looks με μαντήλι στα μαλλιά - Εμπνευστείτε για το επόμενο χτένισμά σας


Ελένη Τσούτση

10 Ιουνίου 2020

Δημιουργήσαμε 4 εντυπωσιακά hair looks με μαντήλι στα μαλλιά - Εμπνευστείτε για το επόμενο χτένισμά σας

Το καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και ώρα επιτέλους να χαλαρώσουμε λίγο κάτω από τον ήλιο αλλά και να αναδείξουμε τον πιο δημιουργικό μας εαυτό, ακόμη και μέσα από τα looks μας. Η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη και όλα γύρω μας, μας προδιαθέτουν να βάλουμε λίγο χρώμα τόσο στα outfits μας όσο και να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας, βάζοντας διάφορα αξεσουάρ που θα δώσουν μια extra stylish πινελιά στην εμφάνισή μας.

Ανακαλύψαμε εύκολους και απλούς τρόπους για να δείχνουν τα μαλλιά σας όμορφα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν αρκετές ιδέες που μπορείτε να κάνετε και μάλιστα, μόνο με ένα μαντήλι και σε πολύ λίγο χρόνο για να δείχνετε περιποιημένες.

Τα διάφορα αξεσουάρ για τα μαλλιά ήταν ανέκαθεν στη μόδα και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, έχουν πάντα τη τιμητική τους. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα αγαπημένο αξεσουάρ για τα μαλλιά στη ντουλάπα τους, είτε είναι μια φαρδιά μπαντάνα, είτε μια μικρή διακριτική κορδέλα ή ένα τουρμπάνι. Μην ξεχνάτε πως ένα τόσο απλό αξεσουάρ μπορεί να δώσει εντελώς άλλο στιλ σε όλο το ντύσιμο. Είναι σαν να πηγαίνουν, ακόμη και το πιο απλό casual outfit σας, ένα επίπεδο παραπάνω.

Δείτε παρακάτω τα 4 μοναδικά hair looks, που δημιουργήσαμε σε διαφορετικά στιλ από πιο καθημερινά, πιο επίσημα αλλά και άκρως καλοκαιρινά looks που θα λατρέψετε.

1. Πλεξίδα με κορδέλα

jenny.gr

Πλέξτε ενδιάμεσα από την πλεξίδα σας και μία κορδέλα, είτε μονόχρωμη, είτε εμπριμέ. Θεωρήστε τη σαν μία τούφα από τα μαλλιά σας, στερεώστε την καλά με τσιμπιδάκι και πλέξτε τη για να δημιουργήσετε μία γαλλική. Η κορδέλα με prints θα δώσει στο look σας μια funky πινελιά ενώ η λευκή ή η μαύρη θα αναδείξει το ρομαντισμό σας.

jenny.gr

2. Τουρμπάνι: No bad hair days

jenny.gr

Από την καθημερινή σας βόλτα μέχρι και τη βραδινή σας έξοδο στο νησί ή στην πόλη, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας όταν φοράτε τουρμπάνι – ανεξάρτητα από το μήκος τους ή το outfit σας. Ένα τουρμπάνι στα μαλλιά μπορεί εύκολα να κρύψει το φριζάρισμα που προκαλείται από την καλοκαιρινή υγρασία.

jenny.gr

 3. It’s ponytail time

jenny.gr

Η αλογοουρά αποτελεί μία από τις πιο εύκολες, αλλά πάντα εντυπωσιακές λύσεις για χτενίσματα όταν βρίσκεστε σε δίλημμα. Μια κορδέλα αν συνδυαστεί με μια ψηλή αλογοουρά, μπορεί να αλλάξει όλο το hair look. Πιάστε λοιπόν, τα μαλλιά σας σε μια  ψηλή αλογοουρά και δέστε γύρω από το λαστιχάκι πολλές φορές μια κορδέλα. Εκτός από το γεγονός ότι θα κάνει ένα φυσικό λίφτινγκ στο πρόσωπό σας, θα αναδείξει τέλεια και τα χαρακτηριστικά σας. 

jenny.gr

4. Κορδέλες σε πλεξούδα

jenny.gr

Οποιαδήποτε μορφή πλεξούδας, από την απλή κλασική γαλλική πλεξούδα μέχρι την πλάγια ή πλεξούδα σχοινί, είναι ιδανική για να στολιστεί με μια κορδέλα. Χρησιμοποιήστε την λοιπόν, και δημιουργήστε ένα παιχνιδιάρικο χτένισμα που θα λατρέψετε. 

jenny.gr

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert,  Δήμητρα Δανίκα,  τόσο για τις δημιουργίες της όσο και για την υπέροχη φιλοξενία στο χώρο της.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.