ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H ιδανική ρουτίνα περιποίησης για να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας σε βάθος


Ελένη Τσούτση

29 Ιουλίου 2020

H ιδανική ρουτίνα περιποίησης για να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας σε βάθος

Χωρίς αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους beauty φόβους μιας γυναίκας είναι να αποκτήσει λεπτά, αδύναμα μαλλιά, με τάση να σπάνε και να γεμίζουν ψαλίδα. Αν ήδη βιώνετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση κάθε φορά που βουρτσίζετε τα μαλλιά σας ή σας φαίνονται ιδιαίτερα θαμπά τα καλά νέα είναι ότι σας έχουμε τη λύση και μάλιστα είναι άμεσα αποτελεσματική.

Ανακαλύψαμε τον ιδανικό τρόπο για να προστατέψετε τα άτονα μαλλιά και να τα δείτε και πάλι να λάμπουν από υγεία. Η λέξη - κλειδί λοιπόν είναι μια - προστασία.

Τι σημαίνει προστασία; Να επιλέξετε τα προϊόντα εκείνα που θα χαρίσουν λάμψη, υγεία και ζωντάνια στα μαλλιά σας.

jenny.gr

Just perfect!

Με κύρια συστατικά τη βιοτίνη, τη βιταμίνη Β5 και την αργινίνη, η νέα σειρά περιποίησης του ELVIVE ήρθε για να χαρίσει στα μαλλιά μας το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που έχουν ανάγκη όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο τον χρόνο. Plus, η απώλεια τρίχας στο βούρτσισμα θα γίνει παρελθόν. Αρκεί μόνο να υιοθετήσετε μια νέα ρουτίνα περιποίησης, στην οποία θα πρωταγωνιστούν το σαμπουάν, το conditioner, αλλά και η μάσκα Elvive Full Resist.

#Step 1

Tο σαμπουάν ενδυνάμωσης για λεπτά μαλλιά είναι μέρος του νέου προγράμματος. Ξεκινήστε τη μέρα σας, εφαρμόζοντας το Full Resist σαμπουάν με απαλές κινήσεις σε βρεγμένα μαλλιά, κάνετε μασάζ σε τριχωτό και μήκη και έπειτα ξεβγάζετε.

Tip:

Μπορείτε να βουρτσίσετε και να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας πριν το μπάνιο. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο βοηθάτε το σαμπουάν και το conditioner να απλωθούν καλύτερα στην τρίχα, αλλά διώχνετε και τα υπολείμματα των προϊόντων styling. Έτσι, ο καθαρισμός των μαλλιών θα γίνει πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

jenny.gr

#Step 2

Το conditioner ενδυνάμωσης Full Resist για εύκολο ξεμπέρδεμα είναι μέρος του νέου προγράμματος ενδυνάμωσης μαλλιών. Tα μαλλιά ξεμπερδεύονται πιο εύκολα και προστατεύονται από το καθημερινό σπάσιμο της τρίχας. Εφαρμόστε στις άκρες των βρεγμένων μαλλιών σας, κάντε μασάζ στα μήκη και ξεβγάλτε.

jenny.gr

Το key προϊόν της σειράς είναι η Full Resist μάσκα που θα γίνει το μυστικό σας για πλούσια και μεταξένια μαλλιά. Οι 4 διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα θα σας ενθουσιάσουν.

jenny.gr

1. Στο τριχωτό, κάνοντας μασάζ για να ενεργοποιήσετε τις ρίζες.

2. Στα μήκη για να ενισχύσετε τις ίνες με ειδική σύνθεση, εμπλουτισμένη με υποκατάστατα μαλλιών.

3. Σαν μάσκα που ξεβγάζεται. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αναμένετε για 3 λεπτά και ξεβγάζετε. Ενισχύει άμεσα την αντοχή της τρίχας.

4. Σαν leave in, χωρίς ξέβγαλμα. Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά ή βρεγμένα μαλλιά για να ενισχύσετε την αντοχή των μαλλιών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

jenny.gr

Χαρίστε λοιπόν, στα μαλλιά σας την ειδική φροντίδα για να αποκτήσουν και πάλι τη δύναμή τους και αισθανθείτε τα μέρα με τη μέρα πιο υγιή και λαμπερά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.