ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kylie Jenner μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

13 Ιουλίου 2020

Η Kylie Jenner μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

H Kylie Jenner περνάει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια μαζί με την κόρη της και φροντίζει να μας το δείχνει μέσα από τα social media. H ίδια μετά το lockdown κάνει συνέχεια αλλαγές στην εμφάνισή της αφού θέλει να είναι ανανεωμένη και αυτό φαίνεται μέσα από τα διαφορετικά hair looks που επιλέγει να κάνει.

Η τελευταία της αλλαγή είναι μια νέα απόχρωση στα μαλλιά της που η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασε αφού υιοθέτησε ένα φυσικό χρώμα που της ταιριάζει. Η νέα απόχρωσή της είναι η light chocolate brown που αναδεικνύει με κομψό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τις προηγούμενες εβδομάδες , η ίδια δοκίμασε το ροζ και το ξανθό επάνω της, προφανώς σε περούκα αλλά αυτή τη φορά, φαίνεται πως δοκίμασε στ΄αλήθεια το ανοιχτό καστανό.

https://instagram.com/p/CChaUStjxI4/

Tον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες celebrities αλλάζουν τα μαλλιά τους, ίσως είναι η τάση της εποχής μετά την καραντίνα, ωστόσο η συγκεκριμένη αλλαγή στα μαλλιά της Kylie Jenner μοιάζει να της ταιριάζει πολύ.

https://instagram.com/p/CCelUwCj7ci/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.