Οι top αποχρώσεις στο ξανθό που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το καλοκαίρι

Ελένη Τσούτση
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά και η τέλεια επιλογή αν σκέφτεστε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σας. Αν σκέφτεστε λοιπόν να τα ανοίξετε τότε είστε στο σωστό μέρος. Τα ξανθά μαλλιά φωτίζουν όλο το πρόσωπο, ενώ δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το ξανθό είναι το χρώμα που επιλέγουν πολλές γυναίκες, ειδικά το καλοκαίρι για να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο look τους.

Οι περισσότερες stars του Hollywood δεν είναι τυχαίο που επιλέγουν τις ξανθές αποχρώσεις και κάθε φορά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πώς δείχνει τόσο stylish το τελικό αποτέλεσμα. Επιλέγοντας λοιπόν τη σωστή απόχρωση, που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας και τονίζει τα χαρακτηριστικά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα chic hair look.

Άλλωστε, η παλέτα του ξανθού είναι ατελείωτη… Ξανθό μπεζ ή χρυσό, πλατινέ ξανθό ή bronde είναι μόνο μερικές επιλογές ξανθού που θα σας εμπνεύσουν:

Δείτε, παρακάτω μερικές από τις stars που υιοθέτησαν την πιο λαμπερή απόχρωση ξανθού.

#1. Coco with a glow

Η πινελιά που δίνει άλλον αέρα στα καστανά μαλλιά είναι οι ξανθές ανταύγειες -τα φωτίζει και τους δίνει στιλ.

#2. Bronde

Το bronde είναι ένας σύνθετος όρος που έχει τις ρίζες του στο blonde (ξανθό) και στο brown (καστανό). Επομένως, πρόκειται για έναν καστανόξανθο συνδυασμό αποχρώσεων που οδηγεί σε ένα μαγευτικό και πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

#3. Chestnut

Μια εντυπωσιακή απόχρωση καστανού που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

#4. Ombré

Η τεχνική του ombre στα μαλλιά είναι πολύ διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια, καθώς αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει έναν καλοκαιρινό αέρα στο κούρεμα της.