ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δημιουργήσαμε 4 καλοκαιρινά χτενίσματα με scrunchies που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

28 Ιουλίου 2020

Δημιουργήσαμε 4 καλοκαιρινά χτενίσματα με scrunchies που θα λατρέψετε

To καλοκαίρι αν κάτι απολαμβάνουμε, αυτό είναι να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας αλλά με ένα πιο girly στιλ και φέτος, έχουμε τον απόλυτο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τα scrunchies.

Τα scrunchies, δηλαδή τα λαστιχάκια μαλλιών που «ντύνονται» με patterns διαφόρων ειδών, χρωμάτων και σχεδίων και μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μας στη δεκαετία 1980, βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο εδώ και πολύ καιρό και αυτό το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους όσο κανένα άλλο αξεσουάρ.

​Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να απογειώσουν κάθε χτένισμά σας από την πιο απλή αλογοουρά μέχρι το πιο πολύπλοκο hair look. Δίνουν έναν πιο όμορφο τόνο σε κάθε outfit και μια παιχνιδιάρικη διάθεση στην εικόνα σας.

Δείτε παρακάτω τα 4 μοναδικά hair looks, που δημιουργήσαμε σε διαφορετικά στιλ από πιο καθημερινά, πιο επίσημα αλλά και άκρως καλοκαιρινά looks που θα λατρέψετε!

1. Space buns με πλεξούδες

jenny.gr

Σίγουρα είναι από τα πιο cute trends, του καλοκαιριού και όχι μόνο, δοκιμάστε το στην παραλία ή σε μια πιο girly εμφάνισή σας. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά scrunchies και δώστε έναν ανέμελο τόνο στο χτένισμά σας!

2. Χαμηλό ponytail

jenny.gr

Η πιο κλασική επιλογή είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε χαμηλή αλογοουρά και ένα μεγάλο scrunchie να κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

3. Μισά μαλλιά πάνω

jenny.gr

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν ένα stylish half-up χτένισμα, καθώς είναι θηλυκό και ανέμελο. Αν μάλιστα οι μπούκλες είναι έντονες, τότε το συγκεκριμένο look αποκτά ένα καλοκαιρινό vibe.

4. Ψηλός κότσος (με αφέλειες)

jenny.gr

Ιδιαίτερη και γεμάτη διάθεση, επιλογή. Ο συγκεκριμένος κότσος δεν είναι καθόλου απλός αφού η δυναμική του κρύβεται στο γεγονός ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αφέλειες, «φέρνοντας» προσεκτικά τα μαλλιά σας μπροστά. Το τέλειο trick για να δοκιμάσετε αν τελικά οι αφέλειες που τόσο θέλετε να δοκιμάσετε, σας ταιριάζουν!

Εσείς, ποιο θα δοκιμάζατε;

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert,  Δήμητρα Δανίκα,  τόσο για τις δημιουργίες της όσο και για την υπέροχη φιλοξενία στον χώρο της.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.