ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε η απόχρωση του νυφικού μανικιούρ της, που είναι το πιο hot nail trend μέχρι σήμερα


Ελένη Τσούτση

6 Αυγούστου 2020

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε η απόχρωση του νυφικού μανικιούρ της, που είναι το πιο hot nail trend μέχρι σήμερα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον γάμο της Meghan Markle, αλλά η εμφάνισή της έχει γράψει την δική της ιστορία τόσο στον χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Ήταν μία από τις πιο chic νύφες και η παραμικρή λεπτομέρεια επάνω της, αναλύθηκε ενδελεχώς από όλα τα μέσα τότε.

Πρόσφατα, η βρετανική Vogue έκανε μια beauty αποκάλυψη που όλες μας θα θέλαμε να γνωρίζουμε αφού το minimal manicure, που επιλέγει η Meghan, ήταν πάντα θέμα συζήτησης στην ομορφιά. Το περιοδικό έμαθε ποια ήταν η απόχρωση που είχε στα νύχια της την ημέρα του γάμου της. Σύμφωνα λοιπόν με τη Vogue, η Meghan επισκέφθηκε το Dryby London για το manicure της και χρησιμοποιήθηκαν δύο στρώσεις από το Unmasked και μια στρώση Negligee από το brand CND ενώ το pedicure της έγινε με την απόχρωση Cashmere Wrap.

https://instagram.com/p/CDI1W0KjVZn

Άλλωστε το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και δεν θα επέτρεπε έντονες αποχρώσεις. Οι nude αποχρώσεις δείχνουν τα άκρα πάντα κομψά και περιποιημένα και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τις επιλέγουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.