ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Hilary Duff υιοθέτησε μία από τις κορυφαίες αποχρώσεις ξανθού για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

11 Σεπτεμβρίου 2020

Η Hilary Duff υιοθέτησε μία από τις κορυφαίες αποχρώσεις ξανθού για το φθινόπωρο

Η λίστα με τις επώνυμες, που έχουν βάψει τα μαλλιά τους εν μέσω καραντίνας, είναι μεγάλη. Μάλιστα, πολλές είναι οι αγαπημένες μας celebrities, που τόλμησαν να κάνουν μία πιο extreme αλλαγή, επιλέγοντας χρώματα που δεν περιμέναμε. Μία από αυτές είναι, όταν η αγαπημένη ηθοποιός, Hilary Duff, έβαψε τα μαλλιά της μπλε και, όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να την ρωτούν πώς πήρε την απόφαση να αποχωριστεί τα ξανθά της μαλλιά.

https://instagram.com/p/B-5QP2gjqqr

Βέβαια, η μπλε απόχρωση της ταίριαζε πολύ αλλά εν όψει της νέα σεζόν δεν άργησε να γίνει και πάλι ξανθιά και αυτή τη φορά, επιλέγοντας μία από τις top τάσεις της σεζόν που είναι το "creamy blonde". Πρόκειται για μια εντυπωσιακή απόχρωση του ξανθού που χαρίζει φως σε όλο της το πρόσωπο και χωρίς καμιά αμφιβολία της κρύβει χρόνια. Η hairstylist της, Nikki Lee, δημοσίευσε το νέο hair look της Hillary και εμείς κρατάμε σημείωσεις για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας.

Δείτε το νέο fresh hair look της ηθοποιού:

https://instagram.com/p/CE4sGkTgfWw

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.