ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα, δοκιμάστε αυτά τα top προϊόντα


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2020

Αν θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα, δοκιμάστε αυτά τα top προϊόντα

Μπορεί οι τάσεις στα μαλλιά να έρχονται και να φεύγουν αλλά αν κάτι μένει σταθερό, αυτό είναι τα μακριά μαλλιά. Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να έχουν πλούσια, υγιή και μακριά μαλλιά και πολλές φορές κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν. Σίγουρα χρειάζεται ένα σχέδιο, καλά οργανωμένο.

Από απλά καθημερινά tips, που αφορούν το styling, μέχρι τη διαδικασία του λουσίματος και της περιποίησης. Παρακάτω, θα βρείτε τα top tips που μπορείτε να δοκιμάσετε ώστε να δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν πιο γρήγορα.

#1. Όσο περισσότερο μπορείτε, περιορίστε το styling των μαλλιών με υψηλή θερμοκρασία, (πιστολάκι, πρέσα για ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες), και με χημικές επεξεργασίες, (βαφές μαλλιών, περμανάντ και άλλα). Οι παραπάνω μέθοδοι styling σε τακτά διαστήματα αφυδατώνουν και καταστρέφουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ψαλίδα, να σπάνε και να φριζάρουν.

#2. Πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε τις παρακάτω συμβουλές, ελέγξτε τις άκρες των μαλλιών. Αν έχετε πολλή ψαλίδα και είναι πολύ ξηρές οι άκρες, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας για ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα.

#3. Αποφύγετε να μαζεύετε τα μαλλιά σας σφιχτά και σε καθημερινή βάση. Αν σας αρέσει να τα μαζεύετε, πιάστε τα χαλαρά με λαστιχάκι ή με ένα κλάμερ, (που έχουν επιστρέψει ως τάση).

#4. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Σαμπουάν, λαδάκια και serums που θα βοηθήσουν τη τρίχα να δυναμώσει και θα τη θρέψουν σε βάθος.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.