ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Demi Moore πόζαρε με τα πιο μακριά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ


Ελένη Τσούτση

24 Σεπτεμβρίου 2020

H Demi Moore πόζαρε με τα πιο μακριά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ

Τα μακριά μαλλιά είναι ένα διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς, που όσο όμως οι γυναίκες μεγαλώνουν, θέλουν να τα αποχωρίζονται. Γιατί; O λόγος είναι ότι οι hair experts επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο hair look προσθέτει χρόνια και ενθαρρύνουν τις γυναίκες να επιλέγουν πιο κοντά μαλλιά.

Αυτό όμως δεν ισχύει για πολλές stars, ανάμεσα σε αυτές είναι και η Demi Moore, η οποία φαίνεται να λατρεύει τα μακριά μαλλιά όσο κανένα άλλο κούρεμα. Η ίδια τα τελευταία χρόνια, δεν έχει πειράξει καθόλου το μήκος τους κι έτσι τα μαλλιά της εξακολουθούν να μακραίνουν και εκείνη το απολαμβάνει.  

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε στο Instagram της, η Demi Moore μάς πόζαρε χαμογελαστή και τα μαλλιά της ήταν τόσο μακριά που ακουμπούσαν στο τραπέζι δίπλα της. Οι θαυμαστές της αναρωτήθηκαν πώς γίνεται αυτό και αν στο μέλλον τα κόψει. Η αλήθεια είναι ότι θα μας άρεσε να τη δούμε και με ένα πιο κοντό κούρεμα, αλλά τα μακριά μαλλιά είναι αναμφίβολα το signature hair look της.

Δείτε την ανάρτηση:

https://instagram.com/p/CFcNxbUHrzT

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.