ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σε αυτή την απόχρωση νυχιών ορκίζονται όλες οι stars του Hollywood


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2020

Σε αυτή την απόχρωση νυχιών ορκίζονται όλες οι stars του Hollywood

Το μανικιούρ είναι η τέλεια ευκαιρία για να προσθέσετε μια stylish πινελιά στην εμφάνισή σας κάθε εποχή. Αν σας αρέσει να έχετε περιποιημένα νύχια, όμως και δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, τότε σίγουρα θα εμπνευστείτε από τις ιδέες, που θα σας χαρίσουν οι stars του Hollywood. Οι διάσημες κυρίες βρήκαν την απόχρωση, που έχουν λατρέψει για το φθινόπωρο, και δεν σταματούν να μας χαρίζουν εντυπωσιακές εικόνες από το manicure τους, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

H Hailey Bieber, η Kourtney Kardashian και η Kate Hudson είναι μερικές stars, που υιοθέτησαν το ίδιο φθινοπωρινό manicure, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην κρατήσουμε σημειώσεις. Ο λόγος για μια ζεστή απόχρωση του καφέ, που κάνει τα νύχια να δείχνουν κομψά, και μας υπενθυμίζουν ότι οι κρύες μέρες είναι κοντά μας.

Αν λοιπόν, ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών, που θέλουν να πειραματίζονται με διαφορετικές αποχρώσεις κάθε εποχή, δεν έχετε παρά να πάρετε ιδέες από το manicure που έχουν λατρέψει όλες οι stars αυτή τη σεζόν!

jenny.gr
https://instagram.com/p/CFUxVn2j3sj
jenny.gr
https://instagram.com/p/CFgV-w4n6yn

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

[wgalley]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.