ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να πετύχετε τις τέλειες αφέλειες με 3 απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2020

Πώς να πετύχετε τις τέλειες αφέλειες με 3 απλά βήματα

Οι αφέλειες αποτελούν την πιο hot τάση της εποχής και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολούν και την επόμενη σεζόν! Οι Γαλλίδες είναι εκείνες που αδιαμφισβήτητα έχουν τις πιο ωραίες αφέλειες και δείχνουν ότι ξέρουν να τις περιποιούνται σωστά ώστε να πέφτουν τόσο ανάλαφρα στο πρόσωπό τους.

Επειδή τελευταία, υιοθέτησα κι εγώ αυτό το look, (και μου αρέσει πολύ), αναζήτησα μικρά tips ώστε να στρώνουν καλύτερα, και να δείχνουν και επιμελώς ατημέλητες. Ναι, τα θέλω όλα δικά μου! 

Δείτε λοιπόν, τα εύκολα tips για το πώς να κάνετε τις αφέλειες σας να δείχνουν σαν μιας σωστής Παριζιάνας.

jenny.gr

#1. Όταν αρχίσετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, ξεκινήστε από τις αφέλειες και στεγνώστε, κρατώντας το σεσουάρ με καθοδική φορά, αυτό θα δώσει πιο εύκολα τη φόρμα που επιθυμείτε.

#2. Επειδή έχουμε την τάση να πιάνουμε τα μαλλιά μας και ειδικά τις αφέλειες μας, για να έχετε καθημερινά τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να λούζετε τις αφέλειες σας συχνότερα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

#3. Θα πρέπει να έχετε τέλειες σχέσεις με τον κομμωτή της γειτονιάς σας, καθώς χρειάζονται συχνό κούρεμα, (έστω και λίγα χιλιοστά), για να πέφτουν σωστά στο πρόσωπό σας.

Τέλος, μην επιχειρήσετε να κουρέψετε μόνες σας τις αφέλειες γιατί απαιτείται ιδιαίτερη τεχνική, (μιλάω ως παθούσα). Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

Δείτε ακόμη:

15 σπάνιες vintage φωτογραφίες διασήμων στη Βενετία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.