ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kylie Jenner εμφανίστηκε με μακριά σγουρά μαλλιά και είναι η πιο ωραία αλλαγή που έχει κάνει στο look της


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2020

Η Kylie Jenner εμφανίστηκε με μακριά σγουρά μαλλιά και είναι η πιο ωραία αλλαγή που έχει κάνει στο look της

Η Kylie Jenner είναι πλέον μια από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς αφού της ανήκουν δυο brands, ένα με προϊόντα περιποίησης και ένα με καλλυντικά. Για το δεύτερο της brand, Kylie cosmetics, ετοίμασε μια καμπάνια με πρωταγωνίστρια την ίδια και φυσικά το look της έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά. Το concept της φωτογράφισης της έδωσε την έμπνευση ώστε στην κυριολεξία να αλλάξει το hair look της, υιoθετώντας μπούκλες.

Αυτό το στιλ ομολογουμένως, της ταιριάζει πολύ και την κάνει να δείχνει πιο stylish και χαλαρή. Είναι από τα looks που αναδεικνύουν παράλληλα, το πόσο νέα είναι αφού πολλές φορές ξεχνάμε πως η Kylie είναι μόλις 23 χρονών. Συνήθως, η ίδια επιλέγει outfits αλλά και beauty looks, που την κάνουν να δείχνει μεγαλύτερη.

Aυτή είναι μια καλή αρχή να αναθεωρήσει για το προσωπικό της στιλ και να επιλέγει τα looks της σύμφωνα με την ηλικία της.

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Kylie, και γιατί όχι, εμπνευστείτε και για την δική σας επόμενη μεταμόρφωση!

https://instagram.com/p/CGiO-TSngha

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.