ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το manicure που έκανε η Gwen Stefani στον αρραβώνα της είναι η απόλυτη τάση για φέτος


Ελένη Τσούτση

30 Οκτωβρίου 2020

Το manicure που έκανε η Gwen Stefani στον αρραβώνα της είναι η απόλυτη τάση για φέτος

 

Η διάσημη τραγουδίστρια, Gwen Stefani και ο Blake Shelton μόλις αρραβωνιάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας μέσα από το  instagram με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Στη φωτογραφία που ανέβασαν φοράνε και οι δυο τους καπέλα του baseball και είναι casual ντυμένοι κάνοντας αυτή τη μέρα τόσο όμορφη για εκείνους χωρίς καμία υπερβολή.

"Hey @gwenstefani, ευχαριστώ πoυ έσωσες το 2020 μου... Και την υπόλοιπη ζωή μου... Σ΄ αγαπώ. Άκουσα το ΝΑΙ!”, έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία τους όπου φιλιούνται κι εκείνη δείχνει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στο μανικιούρ που επέλεξε για αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα. 

Η ίδια με την επιλογή της, μας γύρισε πίσω στα 90’s, που δεν αποχωριζόταν το μπορντό. Φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο της χρώμα ακόμη και σήμερα αφού είναι πάντα μια κλασική επιλογή για το χειμώνα/φθινόπωρο και πάντα δείχνει stylish. Αν θέλετε λοιπόν, να ανανεώσετε το μανικιούρ σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια αντίστοιχη απόχρωση.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.