ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Camila Cabello έκοψε τα μαλλιά της κοντά και το νέο της look θα σας ενθουσιάσει


Ελένη Τσούτση

30 Οκτωβρίου 2020

Η Camila Cabello έκοψε τα μαλλιά της κοντά και το νέο της look θα σας ενθουσιάσει

Η Camila Cabello είναι από τις μεγαλύτερες stars και κάθε της εμφάνιση ήταν ένα μάθημα στιλ. Τα μακριά μαλλιά της ήταν το σήμα κατατεθέν της και έμοιαζε με Ραπουνζέλ που πολλές ήθελαν να αντιγράψουν το εντυπωσιακό hair look τους.

Η Λατίνα τραγουδίστρια όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω της αυτό το τόσο μακρύ μήκος και υιοθέτησε ένα κοντό καρέ, που ομολογουμένως όταν το είδαμε, μας έκανε να σκεφτούμε πώς πήρε αυτή την τόσο δύσκολη απόφαση. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο stylish που, όπως φαίνεται, αυτή της η επιλογή την δικαίωσε.

Η Camila Cabello αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και να μας δείξει πως αυτή η μετάβαση μπορεί να είναι πολύ πετυχημένη. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Έχασα την παρθενιά των κοντών μαλλιών μου! Είχα μακριά μαλλιά όλη μου τη ζωή και επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρουν λίγο αέρα οι ώμοι μου».

jenny.gr

Εσείς, θα τολμούσατε μια τέτοια αλλαγή;

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.