ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 αποχρώσεις νυχιών που πρέπει να υιοθετήσετε αυτόν τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

28 Νοεμβρίου 2020

5 αποχρώσεις νυχιών που πρέπει να υιοθετήσετε αυτόν τον χειμώνα

Ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στον χειμώνα και όσο το lockdown συνεχίζεται και οι περισσότερες έχετε πιο πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Το μανικιούρ στο σπίτι είναι μια διαδικασία που θα σας χαλαρώσει και καθώς μια νέα σεζόν έρχεται, γιατί να μην ανανεώσετε τα άκρα σας με μια ανάλογη απόχρωση!

Πιο σκούρες αποχρώσεις, minimal σχέδια αλλά και έντονα – όλα είναι εδώ για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας look. Αρκεί ένα κομψό μανικιούρ για να δημιουργήσετε μια stylish εμφάνιση, ακόμη και μέσα στο σπίτι. Οι τάσεις του χειμώνα θα σας εμπνεύσουν είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσουν οι κλασικές επιλογές, είτε στην κατηγορία εκείνων που δεν φοβούνται να τολμούν.

Μιας, που ο χειμώνας λοιπόν, είναι μια ανάσα μακριά, μας επιβάλλεται να εντοπίσουμε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη εποχή ώστε να συμβαδίζουμε με το κλίμα. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε τις τάσεις στα νύχια, ανακαλύψτε 5 χρώματα νυχιών που πρέπει να υιοθετήσετε τον χειμώνα του 2020!

 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.