ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lawrence έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα της σεζόν


Ελένη Τσούτση

3 Δεκεμβρίου 2020

Η Jennifer Lawrence έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα της σεζόν

H Jennifer Lawrence σίγουρα δεν είναι από τις γυναίκες που φοβούνται να αλλάξουν τα μαλλιά τους και να πειραματιστούν. Tην έχουμε δει με ξανθά μακριά μαλλιά, σκούρα καστανά, κοντά με φράντζα και πολλά διαφορετικά καρέ. Η τελευταία της αλλαγή σε πλατινέ ξανθό χρώμα που έκανε ήταν από τις αγαπημένες μας, αλλά η ίδια φαίνεται πως ήθελε να πάει το στιλ τους ένα βήμα παραπέρα με τον ερχομό της νέας σεζόν.

Η Lawrence αυτήν την περίοδο κάνει γυρίσματα για την νέα ταινία με τίτλο “Don’t Look Up” και όπως θα δείτε έχει γίνει αγνώριστη με το νέο της hair look. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό της Βοστώνης με τον συμπρωταγωνιστή της, Leonardo DiCaprio. Φυσικά αυτές οι φωτογραφίες μας έκαναν να μην πιστεύουμε στα μάτια μας αφού πλέον είναι κοκκινομάλλα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε με κόκκινα έντονα μαλλιά για τις ανάγκες του ρόλου της και όλα δείχνουν ότι άφησε για λίγο το ξανθό χρώμα. Η Jennifer Lawrence δεν έχει διευκρινίσει αν πρόκειται για πραγματική αλλαγή στα μαλλιά της ή για περούκα αλλά η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πολύ και αν είναι περούκα ίσως στο μέλλον να σκεφτεί μια τέτοια αλλαγή!

Εσάς, πώς σας φαίνεται;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by esdemovie (@esdemovie)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.