ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Penelope Cruz υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο ξανθό και δείχνει χρόνια νεότερη


Μάρθα Κουμπάνη

18 Δεκεμβρίου 2020

H Penelope Cruz υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο ξανθό και δείχνει χρόνια νεότερη

Η Penelope Cruz είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς τόσο του Hollywood όσο και του κοινού. Η Ισπανίδα ηθοποιός με την μεσογειακή ομορφιά και το ταπεραμέντο της, μας έχει χαρίσει μερικές εξαιρετικές ερμηνείες και ρόλους, ενώ είναι παντρεμένη με τον γοητευτικό Javier Bardem. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η 46χρονη ηθοποιός φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue με τίτλο «Αντίο 2020, καλώς ήρθες 2021». Η Penelope είναι ένα είδωλο ομορφιάς και στιλ και έτσι η αλλαγή στα μαλλιά της δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού μόλις απαρνήθηκε τα σκούρα καστανά μαλλιά της για μια γλυκιά απόχρωση του ξανθού.

Ποζάρει, φορώντας ένα λευκό φόρεμα πάνω σε ένα άλογο με το χρώμα των μαλλιών της να είναι πολύ πιο ανοιχτό ενώ δείχνει αρκετά νεότερη.

Υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο ξανθό που δεν είναι άλλη από το honey blonde, μια αλλαγή που της ταιριάζει πολύ και είναι τέλεια ακόμα και για τον χειμώνα.

Το balayage είναι τα τελευταία χρόνια η πιο δημοφιλής τεχνική για φυσικά ξανοίγματα ενώ η star διατήρησε το ίδιο μήκος και τις σέξι φρατζοαφέλειες της.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.