ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kate Hudson υποδέχθηκε το 2021 με μια extreme αλλαγή στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

7 Ιανουαρίου 2021

Η Kate Hudson υποδέχθηκε το 2021 με μια extreme αλλαγή στα μαλλιά της

Τα μακριά μαλλιά της Kate Hudson αποτελούν πλέον παρελθόν, αφού πήρε την απόφαση να τα κόψει και μάλιστα να υποδεχθεί το νέο έτος, υιοθετώντας μια απόχρωση που δεν περιμέναμε. Η εντυπωσιακή ηθοποιός μέσα στην προηγούμενη χρονιά μάς έδωσε δείγματα από το πόσο της αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της όσο ήταν στο σπίτι της σε καραντίνα. 

Το αποτέλεσμα από τη νέα της αλλαγή, την ενθουσίασε τόσο πολύ, που έβγαλε μία selfie φωτογραφία και έκανε ένα story στο Instagram για να δείξει το φρέσκο hair look στο κοινό της. Δεν είναι η πρώτη φορά για την ηθοποιό που αλλάζει το look της, αφού μέσα στο lockdown την είδαμε και με μπλε μαλλιά. Η νέα της όμως εμφάνιση μας πείθει πως έχει εμμονή με τα μαλλιά της.

Η ίδια λοιπόν, έκανε μια pastel ροζ απόχρωση που λίγες θα τολμούσαν, και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πολύ ενώ αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Εσείς, θα κάνατε μια τέτοια αλλαγή;

jenny.gr

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.