ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Chrissy Teigen μόλις έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που δύσκολα θα δοκίμαζε άλλη star


Ελένη Τσούτση

12 Ιανουαρίου 2021

Η Chrissy Teigen μόλις έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που δύσκολα θα δοκίμαζε άλλη star

H Chrissy Teigen μπορεί πριν λίγες μέρες, να είχε υιοθετήσει το hair look της Rachel από τα Φιλαράκια, δηλαδή το signature look της Jennifer Aniston. Έπειτα όμως έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με πολύ μακριά μαλλιά και το νέο της hairstyle είναι τόσο εντυπωσιακό για την περίοδο των γιορτών που ενθουσίασε τους fans της. Είναι glamorous και παράλληλα stylish και με τη βοήθεια των extensions, ήταν σαν να βγήκε από κάποιο παραμύθι.

Έχοντας αρχίσει πλέον να συνηθίζουμε τις τόσες αλλαγές στα μαλλιά της, η 35χρονη ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία με το ολοκαίνουριο και διαφορετικό hair look της. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ποζάρει στο φακό με μωβ μακριά μαλλιά, όπως δεν την έχουμε συνηθίσει και σίγουρα είναι η πιο τολμηρή αλλαγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι περνάει μια φάση πειραματισμού, και θέλει να δοκιμάσει διαφορετικά στιλ μαλλιών μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό για εκείνη.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.