ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

2+1 τρόποι χρήσης του dry shampoo που πρέπει να γνωρίζετε


Ελένη Τσούτση

30 Ιανουαρίου 2021

2+1 τρόποι χρήσης του dry shampoo που πρέπει να γνωρίζετε

Το dry shampoo έχει κατακτήσει μία θέση στη καθημερινότητα πολλών γυναικών αφού τους βγάζει από τη δύσκολη θέση - στη κυριολεξία στο λεπτό. Πόσες φορές δεν προλάβατε να λούσετε τα μαλλιά σας και ήταν εκεί για να τα κάνει να δείχνουν φρέσκα και λαμπερά; Μάλλον, «αρκετές» θα είναι η απάντηση.

Μιας λοιπόν και το dry shampoo έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών, θα δούμε όλες του τις χρήσεις σχετικά με το styling.

#1. Δώστε όγκο χρησιμοποιώντας το dry shampoo. Ψεκάστε τις ρίζες και ανακατέψτε τα μαλλιά σας ελαφρώς και δείτε αμέσως τα μαλλιά σας πιο πλούσια.

jenny.gr

#2. Αν κάνετε συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψεκάστε και ανακατέψτε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες.

#3. Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι, αυτό θα τους δώσει όγκο και την αέρινη διάθεση που επιθυμείτε.

TIP: Οι άκρες των μαλλιών σας δεν πρέπει να ψεκάζονται καθώς γίνονται πιο εύθραυστες και ξηρές.

Δείτε ακόμη:

Dry Shampoo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.