ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Monica Bellucci: Οι καλύτερες αλλαγές στα μαλλιά της από τα 90s μέχρι σήμερα 


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2021

Monica Bellucci: Οι καλύτερες αλλαγές στα μαλλιά της από τα 90s μέχρι σήμερα 

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε μόνο μία star που έχει κάνει τις πιο επιτυχημένες αλλαγές στα μαλλιά της από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα, αυτή χωρίς αμφιβολία θα ήταν η Monica Bellucci. H εμβληματική ηθοποιός έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της αλλά πάντα σε όλα τα hair looks, κοινό παρανομαστή είχε την κομψότητα.

Η ίδια έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια πως δεν φοβάται να πειραματιστεί, υιοθετώντας ανά καιρούς διάφορα κουρέματα και χτενίσματα. 

Το signature hair look ήταν τα μαύρα μακριά μαλλιά της αλλά η Bellucci πέρασε από όλα τα μήκη είτε από προσωπική της επιλογή είτε για τους ρόλους που έπαιζε. Μακρύ μέχρι τους ώμους, καρέ, κοντό με αφέλειες -όλα ταιριάζουν ιδανικά στο μοναδικό πρόσωπό της και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της.

Από το ατημέλητο hair look των 90s μέχρι την πιο chic εκδοχή του καρέ, αυτές είναι οι πιο stylish αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα νοσταλγικο throwback.

#1. 

#2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha (@maamo_ri)

#3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @venusvinum

#4.

#5.

#6.

#7.

#8.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOUR LOVE (@universal_pop)

#9.

#10.

#11.

#12.

#13.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.