ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 fashionable σχέδια νυχιών για να δοκιμάσετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

4 Φεβρουαρίου 2021

7 fashionable σχέδια νυχιών για να δοκιμάσετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε την πιστεύουμε είτε όχι, μας δίνει έμπνευση να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα – να βγούμε λίγο από τη ρουτίνα μας που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα– ακόμη και στη περιποίηση των άκρων μας. Μπορείτε λοιπόν να τιμήσετε την ημέρα του έρωτα ακόμη και με το πιο fun nail art όπως μικρές καρδιές που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες και θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Την συγκεκριμένη ημέρα είθισται να την περνάμε μόνο με τον αγαπημένο μας, μιας και είναι η γιορτή της αγάπης αλλά ακόμη και αν δεν την γιορτάσατε είναι μία καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε ευφάνταστα σχέδια. 

Επιλέξτε νύχια στα χρώματα του έρωτα, όπως το κόκκινο και το ροζ, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και βερνίκια νυχιών σε άλλες αποχρώσεις. Δημιουργήστε εντυπωσιακά ρομαντικά μανικιούρ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη και μόνες σας. 

Αν ψάχνετε τα ιδανικά νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που αποπνέουν ερωτισμό και ρομαντισμό αλλά έχουν και ένα fun χαρακτήρα, τότε τα σχέδια μανικιούρ που ακολουθούν, είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOWNHOUSE (@mytownhouseuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOWNHOUSE (@mytownhouseuk)

Δείτε ακόμη:

Beige Nails-Street Style

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.