ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Παρακολουθήσαμε το New York Fashion Week 2021 μαζί με το TRESemmé και αυτά είναι τα hair trends που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2021

Παρακολουθήσαμε το New York Fashion Week 2021 μαζί με το TRESemmé και αυτά είναι τα hair trends που ξεχωρίσαμε

Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας αλλά δεν θα αλλάξει τους ρυθμούς της δημιουργικότητας.  Αρκεί να το πιστέψουμε! Είναι η εποχή που έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να περιποιηθούμε την εμφάνισή μας. Η έμπνευση λοιπόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όσο περισσότερες πηγές έμπνευσης έχουμε, τόσο περισσότερο κάνουμε embrace τον νέο μας εαυτό!

Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή έμπνευσης από τις Εβδομάδες Μόδας αφού κάθε φορά σκεφτόμαστε ότι θα θαυμάσουμε εικόνες μόδας, εντυπωσιακά μακιγιάζ αλλά και υπέροχα hair looks.

Πιο συγκεκριμένα, εμείς θα εστιάσουμε στο το New York Fashion Week που παρακολουθήσαμε φέτος διαδικτυακά μαζί με το TRESemmé. Άλλωστε το TRESemmé βρίσκεται πάντα στο κέντρο της μόδας. Θα σας μεταφέρουμε λοιπόν, όλο το κλίμα, τον παλμό και θα σας ταξιδέψουμε στην Νέα Υόρκη με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα νέα trends ήταν εκεί και μας περίμεναν. 

Είστε έτοιμες για αυτό το μαγικό ταξίδι;

Οι κομψές αλογοουρές πρωταγωνίστησαν στο show του Jason Wu

Ο Jason Wu παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν A/W 2021 στο πιο cool σκηνικό που έχουμε δει, μέσα σε μία άδεια αποθήκη στο SoHo που μεταμόρφωσε σε μανάβικο της δεκαετίας του ’50, και έδωσε έτσι ένα ιδιαίτερο vibe σε όλη την επίδειξη.

jenny.gr

Εκτός από τις υπέροχες δημιουργίες του, αυτό που λατρέψαμε ήταν οι κομψές αλογοουρές των μοντέλων που ολοκλήρωνουν τέλεια το κάθε σύνολο. Τα stylish hair looks είχαν την υπογραφή του TRESemmé και δίδαξαν πως η απλότητα κερδίζει πάντα. 

jenny.gr

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα look που να είναι ευέλικτo και να αναδεικνύει τη μοναδική υφή των μαλλιών κάθε γυναίκας. Αυτό το είδος αλογοουράς, το "Freestyle Pony", μπορεί να το υιοθετήσει κάθε γυναίκα και είναι ένα στυλ "go-to" που κρατά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό, επιτρέποντας σε όλες να αισθάνονται έτοιμες να καταφέρουν να κάνουν ό,τι έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή», δήλωσε η Lucy Redway, η οποιά είναι η Hair Stylist του TRESemmé και υπεύθυνη για τα χτενίσματα του show.

Τα hair looks στη συλλογή της Rebecca Minkoff ανέδειξαν το ελεύθερο πνεύμα της γυναίκας

Η Rebecca Minkoff κατάφερε μέσα από τη συλλογή της SS2021 να φέρει την άνοιξη. Μας ενθουσίασαν τα έντονα χρώματα, η ανέμελη διάθεση και η χαρά που μετέφερε όλο το show. H ίδια εμπνεύστηκε από τα λουλούδια, τη φύση αλλά και τις δύο πλευρές της γυναίκας, την ρομαντική και την δυναμική. Το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό!

jenny.gr

Όπως σημείωσε η σχεδιάστρια: «Ήθελα πολύ αυτή τη σεζόν τα μαλλιά στο show να αντικατοπτρίζουν το ανεπιτήδευτο και ελεύθερο πνεύμα που χαρακτηρίζει τη γυναίκα που φοράει τα ρούχα μου», και αυτό ακριβώς επιδίωξε και το TRESemmé.

jenny.gr

Τα χτενίσματα είχαν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και το natural look είχε τον πρώτο λόγο. Τίποτα αυστηρό, τίποτα "στιλιζαρισμένο". Λιτοί κυματισμοί, χαλαρές μπούκλες που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το cool ύφος του show. Φυσικά, αυτό που αγαπήσαμε σε αυτή τη νέα τάση είναι η ευκολία αφού αρκούν λίγα λεπτά και τα  τα προϊόντα TRESemmé για να δημιουργήσουμε ακριβώς τα ίδια hair looks.

Αφού καταγράψαμε τα hair trends δεν θα μπορούσα παρά να υιοθετήσω και εγώ το αγαπημένο μου, και να συμμετέχω στο κίνημα του #IStyleTo! Το TRESemmé λοιπόν, δεν μας χαρίζει απλά έμπνευση για το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας και το στυλ μας αλλά μας μυεί σε έναν νέο τρόπο σκέψης. Αυτόν τον νέο τρόπο σκέψης είχαμε πραγματικά ανάγκη, ειδικά σε αυτήν την περίοδο που οι δύσκολες συνθήκες ίσως μερικές φορές, μας σταματούν.

jenny.gr

Το μήνυμα είναι ένα - κυνηγάμε όλους τους στόχους μας και ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια. Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ. Φόρεσα το αγαπημένο μου κραγιόν, επέλεξα το πιο cool τζάκετ της άνοιξης και έφτιαξα τα μαλλιά μου, αντλώντας έμπνευση από το show του Jason Wu. Αμέσως ένιωσα περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο έτοιμη από ποτέ να απολαύσω τη μέρα μου και όλες τις νέες προκλήσεις!

Δείτε step by step πώς μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς το freestyle ponytail:

Το πρώτο βήμα που έκανα αφού έλουσα τα μαλλιά μου ήταν να εφαρμόσω στις άκρες των μαλλιών μου το spay κατά της θερμότητας, Keratin Smooth της TRESemmé. Το συγκεκριμένο προϊόν τα προστατεύει από τη θερμότητα ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει σε βάθος. Να σημειώσω ότι μυρίζει υπέροχα! 

jenny.gr

'Επειτα στέγνωσα τα μαλλιά μου με το σεσουάρ και εφάρμοσα τις σταγόνες "μαγείας" όπως τις αποκαλώ για λαμπερά μαλλιά. Το λάδι μαλλιών Keratin Smooth λίανε τα φριζαρισμένα μαλλιά μου και τα έκανε ακόμη πιο απαλά χαριζοντάς του φυσική κίνηση. 

jenny.gr

Στη συνέχεια τα ίσιωσα προσεκτικά με την πρέσα ισιώματος προκειμένου να τα πρετοιμάσω για την αλογοουρά.

jenny.gr

Δεν θα μπορούσα να μην χρησιμοποιήσω το ειδικό χτενάκι μου ώστε να κάνω την χαρακτηριστική χωρίστρα που έχουν και τα μοντέλα του οίκου Jason Wu στη μέση και ύστερα να μαζέψω με ένα λαστιχάκι σε χαμηλό ponytail και να προσθέσω δυο ακόμη σταγόνες από το λάδι μαλλιών Keratin Smooth ώστε να είναι πιο λείες οι άκρες.

jenny.gr
jenny.gr

Η τελευταία κίνηση ήταν να πάρω μια τούφα από τα μαλλιά μου και την περάσω αρκετές φορές γύρω από το λαστιχάκι ώστε να κρυφτεί και να στερεώσω την αλογοουρά με ένα τσιμπιδάκι. Φυσικά κλείδωσα το αποτέλεσμα με την λακ Extra Hold για δυνατό κράτημα που έκανε το χτένισμα μου ακόμη πιο λαμπερό και stylish!

jenny.gr

Voilà! Λάτρεψα το τελικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι η όλη διαδικασία με έκανε να νιώθω ότι ετοιμάζομαι για να παρευρεθώ και εγώ στην εβδομάδα μόδας.

jenny.gr

Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε τα πιο fashionable χτενίσματα, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε τα προϊόντα  TRESemmé που θα σας χαρίσουν έμπνευση στη στιγμή! 

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

@Tresemmegreece

#Tresemmegreece#TresNYFW #IStyleTo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.