ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αποκτήστε τα ωραιότερα hairstyles της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

15 Μαρτίου 2021

Αποκτήστε τα ωραιότερα hairstyles της άνοιξης
Τα ωραιότερα hairstyles της άνοιξης

Σήμερα ίσως μείνετε σπίτι με τους δικούς σας  αλλά ίσως να κάνετε έναν περίπατο στο πιο κοντινό πάρκο για να μυρίσετε την άνοιξη και να περάσετε όμορφα! Αυτό δεν σημαίνει πως θα βγείτε χωρίς ίχνος makeup και τα μαλλιά σας πρόχειρα. Δημιουργήστε λοιπόν ένα κομψό και minimal beauty look που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας βάλει σε spring mood.

Την άνοιξη είμαστε όλες λίγο πιο χαλαρές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να πειραματιστούμε περισσότερο με τα μαλλιά μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ, κάνοντάς τα το κυρίαρχο σημείο της εμφάνισής σας είτε απλώς να τα κάνετε κυματιστά ή ίσια.

Σημασία έχει ότι έχετε περισσότερη διάθεση και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα stylish hairstyle όπως κάνουν με τόση επιτυχία τα it girls στο Instagram και ακόμη και μέσα στο σπίτι. Γιατί το να βλέπουμε τον εαυτό μας περιποιημένο είναι ένα από τα ζητούμενα του lockdown.

Πάρτε έμπνευση από τα παρακάτω hair looks:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.