ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Paris Hilton: Το νέο της κούρεμα είναι η επιτομή της κομψότητας


17 Μαρτίου 2021

Paris Hilton: Το νέο της κούρεμα είναι η επιτομή της κομψότητας
Paris Hilton: Το νέο της κούρεμα είναι η επιτομή της κομψότητας

Αν ένα είναι το σήμα κατατεθέν στην εμφάνιση της Paris Hilton, αυτό αναμφίβολα είναι τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει τα λατρεύει αφού νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η χρυσή κληρονόμος πλέον όμως είναι μία άλλη αφού αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά και όπως θα δείτε η νέα της εικόνα είναι η επιτομή της κομψότητας.

Η star πόζαρε για την καμπάνια του οίκου Lanvin με έμπνευση τα πορτραίτα της Νέας Υόρκης των 50’s και το αποτέλεσμα είναι άκτως εντυπωσιακό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANVIN (@lanvinofficial)

Χαρακτηριστικά η Hilton δήλωσε:

 

“Είναι τιμή μου να δουλεύω για τον οίκο Lanvin και για την καμπάνια τους για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2021. Ανέκαθεν ήμουν fan του οίκου και προσωπικά θαυμάζω πολύ την δημιουργό Jeanne Lanvin. Ήταν τόσο ικανή ώστε έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει 130 χρόνια μετά”.

Αυτή της η αλλαγή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους fans της που της έγραφαν πόσο τους αρέσει! Είναι μία και της ταιριάζει μοναδικά το κοντό μήκος και οι αφέλειες! Εσείς συμφωνείτε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Δείτε ακόμη: Τα αγαπημένα μας καρέ κουρέματα των celebrities

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.