ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Billie Eilish: Έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη


Ελένη Τσούτση

18 Μαρτίου 2021

Billie Eilish: Έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη
Η Billie Eilish έγινε ξανθιά

Η Billie Eilish ανήκει στη λίστα με τις stars που απολαμβάνουν να κάνουν εκκεντρικές εμφανίσεις και δεν φοβούνται τις τολμηρές αλλαγές. Αυτό μας έχει δείξει τόσα χρόνια που την γνωρίζουμε. Την έχουμε δει με πολύ μακριά νύχια και extravagant nail art, με oversized ρούχα και διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της, όπως πράσινα, βιολετί ακόμα και με μπλε αποχρώσεις.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι θα άλλαζε την απόχρωση των μαλλιών της και θα αποχωριζόταν τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα.

«Θα αλλάξω τα μαλλιά μου μόλις βγει το ντοκιμαντέρ. Θα είναι το τέλος μιας εποχής. Θα δώσω το σήμα για την έναρξη μιας νέας εποχής». Η νεαρή celebrity το είπε και το έκανε και η νέα της εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή. Η pop star έγινε ξανθιά, για την ακρίβεια κατάξανθη, ενώ έκανε ένα φιλαριστό κούρεμα με curtain bangs.

Οι followers της ενθουσιάστηκαν τόσο που σε λίγα λεπτά το νέο της hair look έγινε viral. Τα views στο συγκεκριμένο βίντεο ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.