ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Aντιγήρανση: Οι πιο αποτελεσματικές κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

9 Απριλίου 2021

Aντιγήρανση: Οι πιο αποτελεσματικές κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε
Aντιγήρανση: Οι πιο αποτελεσματικές κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε

Οι ρυτίδες είναι ολόκληρο κεφάλαιο στην ομορφιά καθώς όσο μεγαλώνουμε ερχόμαστε αντιμέτωπες και αναζητούμε τις κρέμες που θα γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι. Αν ανήκετε στην ομάδα των γυναικών που έχουν ήδη παρατηρήσει να σχηματίζονται αρκετές ρυτίδες τότε είστε στο σωστό άρθρο. 

Δυστυχώς, οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, εμφανίζονται αρκετά νωρίς, με αποτέλεσμα να θέλετε να τις ελαχιστοποιήσετε, όσο πιο πολύ μπορείτε. Αρχίζετε λοιπόν, να χρησιμοποιείτε τις κρέμες αντιγήρανσης, με σκοπό να δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και νεανικό.

jenny.gr

Πότε όμως, χρειάζεστε πραγματικά μια κρέμα αντιγήσρανσης;

Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε σε μικρή ηλικία, στις κρέμες, που υπόσχονται να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και να οικοδομήσουν την ελαστικότητα, γιατί υπάρχουν λιγοστές ενδείξεις ότι, λειτουργούν. Επίσης, στην δεκαετία του '20,  το δέρμα σας δεν χρειάζεται κανένα τέτοιου είδους καλλυντικό, γιατί είναι πλήρως σε θέση να παράγει από μόνο του το κολλαγόνο. Το μόνο που θα πετύχουν αυτές οι κρέμες, είναι να  βλάψουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να κάνουν τη συλλογή των παπουτσιών σας λιγοστή.

Το πλεόν σημαντικό βήμα της καταπολέμης των ρυτίδων είναι να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση με τα κατάλληλα skincare προϊόντα που εξειδικεύονται στο πεδίο της αντιγήρανσης. 

Εμείς αναζητήσαμε για εσάς τις κορυφαίες κρέμες για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στο πρόσωπο, που αλλοιώνουν την όψη του δέρματός σας και αναμφισβήτητα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Extra tip:

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι το No.1 που μπορεί να περιορίσει τα σημάδια της γήρανσης, είναι να χρησιμοποιείτε καθημερινά όλες τις εποχές αντηλιακό!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.