ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Καλοκαίρι 2021: Αυτά είναι τα top hair trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


11 Απριλίου 2021

Καλοκαίρι 2021: Αυτά είναι τα top hair trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας

Το καλοκαιίρι πλησιάζει και τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσουμε τα κορυφαία hair trends, αντλώντας φυσικά έμπνευση για τις επόμενες αλλαγές στα μαλλιά μας. Τα haircuts που θα επικρατήσουν, θα έχουν επιρροές από το θρυλικό Mullet, το οποίο επιστρέφει δυναμικά από τα τέλη του 1970.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν η τάση που προήλθε από τα ροκ συγκροτήματα της εποχής και μάλιστα κυριαρχούσε το αντρικό κούρεμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mads (@madsemoiselle)

Αυτή η τάση μεταφράζεται στις σημερινές τάσεις με κουρέματα πάνω στους ώμους και με γεμάτες φράντζες που ξεκινάνε από βαθιά στους κροτάφους. Έχουν φυσική κίνηση με πολύ έντονες μύτες. Ακόμη, οι φαβορίτες είναι μακριές και αρκετά πλούσιες ώστε να μην φαίνεται σαν την «χαίτη» που είχαν στην δεκαετία του '80.

Φυσικά δεν θα λείψουν ούτε από την καλοκαιρινή σεζόν οι καρέ γεωμετρικές γραμμές και οι ντεγκραντέ  σε ημίμακρα και μακριά μαλλιά. Τα δύο αυτά hair looks πλαισιώνονται από βαριές και ασύμμετρες φράντζες.

Φέτος, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα μείξη μεταξύ ψυχρών και ιριδίζων χρωμάτων. Θα επικρατήσουν ακόμη διάφορες τεχνοτροπίες Balayage που θα κυμαίνονται σε αυτή την μείξη που προαναφέραμε.

Μία εκκεντρική απόχρωση που θα βλέπουμε παντού είναι το μωβ - βιολέ και μάλιστα ήδη από το feed σας στο Instagram θα έχετε καταλάβει ότι πρόκειται για την must απόχρωση της σεζόν που λατρεύουν όλα τα fashion girls.

Kάτι που θα διαφοροποιείται είναι η τεχνική balayage καθώς σε σχέση με τις παλαιότερες τεχνικές δεν θα είναι τόσο έντονη και με μεγάλες οι αντιθέσεις. Οι ξανθές αντιθέσεις έχουν την τάση να γίνονται πιο μπεζ και πιο χρυσαφί, θα κυμαίνονται στα χρώματα του ήλιου και της άμμου που είναι πιο απαλά.

 

Ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι είναι το χάλκινο. Είναι το ιδανικό για γυναίκες που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και έντονα μάτια.

Τέλος, φυσικά τα καστανά χρώματα θα συνεχίσουν να μας απασχολούν καθώς είναι χρώματα της φύσης και της γης και ταιριάζουν απόλυτα στις περισσότερες μεσογειακές γυναίκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hair.stylebyk

Επιλέξτε λοιπόν τη δική σας αλλαγή και κλείστε σήμερα κιόλας ραντεβού στο κομμωτήριο. Το καλοκαίρι σας περιμένει...

Ευχαριστούμε πολύ τον hair expert, Φάνη Μαστροκώστα.

Facebook: Fanis Mastrokostas Hair Salon

Instagram: fanis_mastrokostas

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.