ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 5 nail trends που θα λατρέψετε το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2021

Τα 5 nail trends που θα λατρέψετε το καλοκαίρι

O ανοιξιάτικος καιρός μάς φτιάχνει τη διάθεση και μας βάζει σε ένα mood ανανέωσης που τόσο έχουμε ανάγκη. Τόσο τα κομμωτήρια όσο και τα nail salons είναι ανοιχτά και τι καλύτερο, από το να κάνετε ένα δώρο φροντίδας στον εαυτό σας, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Μια επίσκεψη λοιπόν, στην αγαπημένη σας nail artist θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Εμείς είμαστε εδώ όμως, για να σας μιλήσουμε για τα πέντε επικρατέστερα nail trends που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι, αλλά μπορείτε να τα υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας!

Τα manicure trends αλλάζουν και αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον αφού συνήθως βλέπουμε και πάλι trends περασμένων δεκαετιών να μας ενθουσιάζουν. Από το μπλε βερνίκι νυχιών μέχρι τις pastel αποχρώσεις και τους nude τόνους και τα πολύχρωμα νύχια, όλα είναι εδώ και σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω σχέδια και χρώματα και υποδεχτείτε το καλοκαίρι, (δεν αργεί)!

1. Dots

2. White

3. Pastels

4. Leopard

5. Blue lover

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.