ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Selena Gomez: Έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στo χρώμα των μαλλιών της και μας εντυπωσίασε


Ελένη Τσούτση

24 Απριλίου 2021

Selena Gomez: Έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στo χρώμα των μαλλιών της και μας εντυπωσίασε
Αγνώριστη η Selena Gomez 

Η λαμπερή τραγουδίστρια της pop με εκατομμύρια fans, Selena Gomez, το τελευταίο διάστημα μας απασχολεί μόνο για τις εμφανίσεις της, και όχι για την προσωπική της ζωή, αφού πλέον δεν μοιράζεται αυτό το κομμάτι με τα media. 

H Selena χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ένα σύγχρονο beauty icon και κάθε της makeup look, hair look είναι μία έμπνευση για όλες μας. H δημοφιλής star μέχρι χθες λοιπόν, είχε πλούσια και λαμπερά καστανά μαλλιά, τα οποία τα έκοψε σε ένα πολύ κομψό, κοντό καρέ αλλά και τα έβαψε ξανθά! 

Αυτήν την φορά έκανε την έκπληξη με μια πολύ διαφορετική εμφάνιση και νέο στυλ στα μαλλιά της και πράγματι μας εντυπωσίασε! Φαίνεται πως η αγαπημένη star θέλησε να ανακαλύψει αν ισχύει αυτό που λένε πως το να είσαι ξανθιά είναι πιο διασκεδαστικό. 

Τη φωτογραφία της με το ανανεωμένο look της μάλιστα ανέβασε η ίδια, όχι στον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά στο προφίλ της εταιρείας με είδη make up που έχει δημιουργήσει, την Rare Beauty.

Εσάς, πώς σας φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.