ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5+1 hairstyles που επιστρέφουν δυναμικά από τα '80s και πρέπει να δοκιμάσετε asap


Ελένη Τσούτση

26 Απριλίου 2021

5+1 hairstyles που επιστρέφουν δυναμικά από τα '80s και πρέπει να δοκιμάσετε asap

Οι experts τονίζουν ότι τα νέα hairstyles μπορούν να συνδεθούν με μια φρέσκια αρχή και με αισιοδοξία. Η άνοιξη και το καλοκαίρι μάς εμπνέουν να "βγάλουμε" την πιο αισιόδοξη εκδοχή του εαυτού μας! Ακόμη, και αν δεν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, όπως η αλλαγή μήκους και απόχρωσης, τα stylish χτενίσματα είναι εδώ για εσάς. 

Tα '80s επιστρέφουν δυναμικά και σας προκαλούν να υιοθετήσετε ένα cool χτένισμα που θα σας ανανεώσει. Η κυριαρχία της συγκεκριμένης δεκαετίας άλλωστε, τόσο στη μόδα όσο και την ομορφιά είναι γεγονός και θα κυριαρχήσει παντού τους επόμενους μήνες, όπως προβλέπουν οι celebrity stylists.

Η δεκαετία της disco χαρακτηρίστηκε από πολλά διαφορετικά hairstyles, τα οποία είχαν όλα έναν κοινό παρονομαστή: τον over the top χαρακτήρα. Τα iconic χτενίσματα της θρυλικής δεκαετίας ανανεώθηκαν και κάνουν comeback.

Βλέπουμε ένα δυναμικό κίνημα προς την αποδοχή της φυσικής υφής των μαλλιών και αυτό έχει γεννήσει μερικά υπέροχα hairstyles, όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες!

#1. Bouncy '80s Curls

#2. '80s High Ponytail

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lesley (@freshlengths)

#3. '80s Asymmetrical Hairstyle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

#4. '80s Crimped Hairstyle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

#5. Scrunchie Hairstyle

#6. Headband Hairstyle

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.