ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 celebrities που αποδεικνύουν ότι το καρέ είναι το πιο chic κούρεμα


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2021

10 celebrities που αποδεικνύουν ότι το καρέ είναι το πιο chic κούρεμα

Το καρέ συνεχίζει να αποτελεί την πιο stylish επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει τα μαλλιά της. Παραμένει εδώ και χρόνια η αγαπημένη επιλογή πολλών stars καθώς τις ανανεώνει ενώ αφαιρεί χρόνια από την εμφάνισή τους.

Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά ή όχι, οι περισσότερες stars του Hollywood έχουν τολμήσει να κάνουν καρέ και μας ενθουσίασαν. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι stars έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με κοντό καρέ που θυμόμαστε ακόμη και σήμερα. Επειδή λοιπόν είναι η εποχή που όλες αναζητάτε την επόμενη αλλαγή για τα μαλλιά σας, αν έχετε ξεμείνει από έμπνευση, οι δέκα celebrities που συγκεντρώσαμε παρακάτω θα σας χαρίσουν όση έμπνευση χρειάζεστε! 

Οι συγκεκριμένες stars μας καθήλωσαν με τα καρέ τους και αποτελούν σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση. Να θυμίσουμε ότι το καρέ "προσαρμόζεται" στις ανάγκες κάθε προσώπου και αν έχετε ενδοιασμούς, η παρακάτω gallery θα σας πείσει!

P.S. Μην ξεχάσετε να κάνετε screenshot τα αγαπημένα σας ώστε να τα δείξετε στον κομμωτή σας!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.