ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα tips για να περιποιηθείτε μόνες σας τις αφέλειες


Ελένη Τσούτση

15 Μαΐου 2021

Τα καλύτερα tips για να περιποιηθείτε μόνες σας τις αφέλειες
3 tips για να περιποιηθείτε μόνες σας τις αφέλειες

Οι αφέλειες αποτελούν την πιο hot τάση τα τελευταία χρόνια και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολούν για πολύ ακόμη. Οι Γαλλίδες είναι εκείνες που αδιαμφισβήτητα έχουν τις πιο ωραίες αφέλειες και δείχνουν να ξέρουν πώς να τις περιποιούνται σωστά ώστε να πέφτουν τόσο ανάλαφρα στο πρόσωπό τους.

Δείτε λοιπόν τα εύκολα tips για το πώς να κάνετε τις αφέλειες σας να δείχνουν σαν μιας σωστής Παριζιάνας.

1. Όταν αρχίσετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, ξεκινήστε από τις αφέλειες και στεγνώστε τες, κρατώντας το σεσουάρ με καθοδική φορά. Αυτό θα δώσει πιο εύκολα τη φόρμα που επιθυμείτε.

2. Επειδή έχουμε την τάση να πιάνουμε τα μαλλιά μας και ειδικά τις αφέλειες μας, για να έχετε καθημερινά τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να λούζετε τις αφέλειες σας συχνότερα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

3. Θα πρέπει να έχετε τέλειες σχέσεις με τον κομμωτή της γειτονιάς σας καθώς χρειάζεται συχνό κούρεμα (έστω και λίγα χιλιοστά) για να πέφτουν σωστά στο πρόσωπό σας. 

Τέλος, μην επιχειρήσετε να κουρέψετε μόνες σας τις αφέλειες γιατί απαιτείται ιδιαίτερη τεχνική, (μιλάω ως παθούσα στο παρελθόν). 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.