ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6 καλοκαιρινά nail art που πρέπει να τολμήσετε


Ελένη Τσούτση

20 Μαΐου 2021

6 καλοκαιρινά nail art που πρέπει να τολμήσετε
6 καλοκαιρινά nail art που πρέπει να τολμήσετε

Ο καιρός σίγουρα μας επηρεάζει και όταν νιώθουμε ότι το καλοκαίρι είναι τόσο κοντά, είμαστε έτοιμες να ανανεωθούμε και φυσικά να το ζήσουμε! Τόσο τα κομμωτήρια όσο και τα nail salons είναι ανοιχτά και τι καλύτερο, από το να κάνετε ένα δώρο φροντίδας στον εαυτό σας, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Μια επίσκεψη λοιπόν, στην αγαπημένη σας nail artist θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα σχέδια που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι, αλλά μπορείτε να τα υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας!

Τα manicure trends αλλάζουν και αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον αφού συνήθως βλέπουμε και πάλι trends περασμένων δεκαετιών να μας ενθουσιάζουν. Από το μπλε βερνίκι νυχιών μέχρι τις pastel αποχρώσεις και τους nude τόνους και τα πολύχρωμα νύχια, όλα είναι εδώ και σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε. Τα funky σχέδια όμως φαίνεται ότι έχουν κυριαρχήσει φέτος και το καλοκαίρι θα συνεχίσουν να είναι η νούμερο ένα τάση στα νύχια. 

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω σχέδια και φέρτε πιο κοντά σας το καλοκαίρι!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.