ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η πιο φρέσκια τάση στα μαλλιά είναι το French Balayage και αυτά είναι τα μυστικά της


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2021

Η πιο φρέσκια τάση στα μαλλιά είναι το French Balayage και αυτά είναι τα μυστικά της

To καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή της αναγέννησης, τόσο για τη φύση όσο και για εμάς, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να την διανύσουμε είναι να κάνουμε μια αλλαγή επάνω μας. Να τολμήσουμε όσα ίσως διστάζαμε στο παρελθόν και να δώσουμε έναν φρέσκο αέρα στην εμφάνισή μας. Αυτό, λοιπόν, που αγαπάμε ως γυναίκες είναι να αλλάζουμε τα μαλλιά μας καθώς έτσι αισθανόμαστε ότι ανακαλύπτουμε μία νέα εκδοχή του εαυτού μας. 

Από το χρώμα μέχρι το μήκος και το styling που θα υιοθετήσουμε, πρόκειται για ένα βήμα, που θα μας κάνει πραγματικά να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα κάνει το καλοκαίρι μας ακόμη πιο ξεχωριστό! Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν παίρνουμε την απόφαση να αλλάξουμε τα μαλλιά μας είναι να ενημερωθούμε για τις τελευταίες τάσεις και πώς μπορούμε να τις προσαρμόσουμε στην προσωπικότητα και το στιλ μας. 

jenny.gr

Το κορυφαίο hair trend των τελευταίων σεζόν παραμένει η τεχνική balayage που κατακλύζει το feed μας στο Instagram. Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει η νούμερο ένα προτίμηση των γυναικών παγκοσμίως και αγαπημένες μας stars την προτιμούν όπως η Jennifer Lopez, η Βella Hadid, η Jessica Alba. Eίναι η τεχνική που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ. Ό,τι ακριβώς αναζητούμε όλες μας! 

Όπως όλες οι τεχνικές ανανεώνονται και αναβαθμίζονται, έτσι και το balayage. Το French Balayage αποτελεί την πιο hot τάση της σεζόν και υπόσχεται να σας χαρίσει το τέλειο ξάνοιγμα ενώ παράλληλα θα αναδείξει το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν λοιπόν σκέφτεστε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά εμπιστευθείτε το French Balayage που θα το πετύχει τέλεια ένας επαγγελματίας κομμωτής ανάλογα τόσο με το χρώμα των μαλλιών σας όσο και με τα δικά σας χαρακτηριστικά.

jenny.gr

Το French Balayage είναι η επαγγελματική υπηρεσία δυο βημάτων που συνδυάζει ένα τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα με ένα λαμπερό χρώμα μαλλιών. Η συγκεκριμένη τεχνική σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον βαθμό της έντασης που θέλετε το ξάνοιγμα, από φυσικό αποτέλεσμα, διακριτικό έως σέξυ, ή ακόμα και πιο τολμηρό. Το χρώμα των μαλλιών σας θα ανανεωθεί ενώ το πρόσωπό σας θα γεμίσει φως και ζωντάνια!

Εάν θέλετε να ζεστάνετε και ταυτόχρονα να φωτίσετε τα μαλλιά σας, αυτή είναι η τέλεια τεχνική. Μάλιστα, πρόκειται για ένα αποτέλεσμα, που θα διατηρήσετε σίγουρα και την καλοκαιρινή περίοδο, αφού θα δείχνει πιο φυσικό πάνω σας, λόγω της μαυρισμένης επιδερμίδας. Plus, ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, οπότε give it a try!

jenny.gr

Είναι η απόλυτη επαγγελματική τεχνική που σέβεται τον κάθε τύπο μαλλιών και χαρίζει ένα μοναδικό gloss που θα κάνει τις εμφανίσεις σας ακόμη πιο stylish. To Blonde Studio είναι το "μαγικό" προϊόν της L' Oreal Professionel που θα χρησιμοποιήσει ο hair expert για να επιμεληθεί τα μαλλιά σας. Το προϊόν δεν διαθέτει αμμωνία και δεν έχει αυτή τη δυνατή μυρωδιά. 

jenny.gr

Το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να έχουν τα μαλλιά σας, το επιλέγετε εσείς με τη βοήθεια του ειδικού, από ένα απαλό αποτέλεσμα, ένα sexy ή ένα τολμηρό. Η τεχνική του French Balayage καλύπτει ό,τι έχετε σκεφτεί. 

Αντλήστε έμπνευση από τα παραπάνω, ανακαλύψτε εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και κλείστε αμέσως ραντεβού στο hair salon. Είναι όλα τους υπέροχα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.