ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 βερνίκια που θα αναδείξουν υπέροχα τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

2 Ιουνίου 2021

10 βερνίκια που θα αναδείξουν υπέροχα τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα
Τα βερνίκια που θα αναδείξουν υπέροχα τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα

Tο καλοκαίρι, λοιπόν, μπήκε επίσημα και μπορεί ήδη να αναζητάτε τον προορισμό των διακοπών σας αλλά σίγουρα δεν ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα που θα επιλέξετε για τα νύχια σας. Η αλήθεια είναι ότι τα έντονα χρώματα αλλά και τα pastels συνεχίζουν να κυριαρχούν αφού χαρίζουν στιλ αλλά παράλληλα αναδεικνύουν και μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Άλλωστε τους καλοκαιρινούς μήνες οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιζητούν είναι ένα όμορφο μαύρισμα, άνετα ρούχα, λίγα αξεσουάρ και ένα κομψό mani που θα λειτουργεί σαν μόνιμο αξεσουάρ.

Τώρα μάλιστα που τα σανδάλια και τα πέδιλα θα έχουν την τιμητική τους, είναι μία καλή επιλογή να βάψετε το ίδιο χρώμα τα νύχια των χεριών σας με των ποδιών. 

jenny.gr

Ανάμεσα σε βερνίκια στο ήρεμο χρώμα της μέντας, το girly ροζ, του βουτυρένιου κίτρινου δύσκολα θα μπορέσετε να επιλέξετε μόνο ένα, αλλά οι τάσεις επιτρέπουν να παίξετε με όλα χωρίς φόβο και πάθος. Μη ξεχνάτε είναι καλοκαίρι, όλα επιτρέπονται!

Δεν θα χρειαστείτε να κοπιάσετε για να βρείτε το τέλειο βερνίκι για το καλοκαίρι. Το κάναμε εμείς για εσάς στην παρακάτω gallery:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.