ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν θέλετε να ανανεώσετε το ξανθό σας, η Jennifer Lopez σας έχει την ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

23 Ιουνίου 2021

Αν θέλετε να ανανεώσετε το ξανθό σας, η Jennifer Lopez σας έχει την ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι
Αν θέλετε να ανανεώσετε το ξανθό σας, η Jennifer Lopez σας έχει την ιδανική πρόταση

Η Jennifer Lopez είναι το απόλυτο hair icon χωρίς αμφιβολία και πολλοί hair experts τονίζουν πόσο τους εμπνέει η προσωπικότητα της για να δοκιμάζουν τα πιο stylish hair looks επάνω της. Όποιο χτένισμα/κούρεμα/χρώμα κι αν δοκιμάσει, της ταιριάζει μοναδικά και πάντα μας χαρίζει έμπνευση.

Είναι τόσο συχνές οι αλλαγές που κάνει, δοκιμάζοντας  διαφορετικά στιλ μαλλιών που  δεν γνωρίζουμε ποιο είναι ακριβώς το μόνιμο hairstyle της, πότε πρόκειται για κάποια προσωρινή αλλαγή.

Αν κάποια star έπαιρνε βραβείο για το υπέροχο ξανθό, αυτή σίγουρα θα ήταν η Jlo. H απόχρωση ξανθού που είδαμε ότι υιοθέτησε τελευταία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Υπέυθυνος για το υπέροχο αποτέλεσμα είναι ο Chris Appleton, ο προσωπικός της hairstylist που δεν αλλάζει με κανέναν (όπως έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια).

Η 51χρονη JLo έχει υιοθετήσει μια πολύ φωτεινή ξανθιά απόχρωση σε έναν θερμό τόνο που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά της. Μάλίστα, έκανε και το αγαπημένο του πλέον χτένισμα που φαίνεται να της αρέσει πολύ τελευταί, το blow-dry. 

Αν θέλετε να ανανεώσετε το ξανθό σας, είναι η έμπνευση που χρειάζεστε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Φωτογραφία: Getty Images

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτερες Οσκαρικές εμφανίσεις της JLo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.