ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το ritual που μεταμορφώνει τα μαλλιά μέσα σε 5'


Ελένη Τσούτση

9 Ιουλίου 2021

Το ritual που μεταμορφώνει τα μαλλιά μέσα σε 5'
Το ritual που μεταμορφώνει τα μαλλιά μέσα σε λίγα λεπτά

Οι γυναίκες μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις αλλά δε συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά. Άλλωστε η καθημερινότητα «τρέχει» και πλέον είναι ακόμη πιο απαιτητικές από τα προϊόντα περιποίησης και τις θεραπείες που επιλέγουν. Ο συμβιβασμός είναι παρελθόν και τα άμεσα αποτελέσματα είναι ο απόλυτος στόχος.

Δεν είναι λίγα τα πρωινά εκείνα που ξυπνάμε και πραγματικά θα ευχόμασταν τα μαλλιά μας να μεταμορφώνονταν και να έδειχναν λαμπερά και υγιή. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς θαύματα δεν γίνονται και ο χρόνος της καθημερινότητας για τις περισσότερες είναι πολύτιμος. Η haircare routine λοιπόν είναι απαραίτητη αλλά παράλληλα πρέπει να προσαρμόζεται και στις ανάγκες της "γρήγορης εποχής".

Η Kerastase μας προσκαλεί να χαρίσουμε στα μαλλιά μας την απόλυτη εμπειρία περιποίησης που μεταμορφώνει άμεσα τη τρίχα και τα αποτελέσματα διαρκούν. Το όνομα της τελετουργίας είναι Fusio-dose, και αν δεν την έχετε δοκιμάσει οφείλετε σύντομα να κάνετε το ωραιότερο δώρο περιποίησης στον εαυτό σας!

Πρόκειται για την πρώτη tailor-made περιποίηση της Kerastase στο κομμωτήριο, που χάρη στον εξατομικευμένο χαρακτήρα της, μπορεί να ανταποκριθεί με ακρίβεια στις ειδικές ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, προσφέροντάς, όπως σημειώσαμε, άμεσα αποτελέσματα στα μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Fusio- dose είναι μια θεραπεία κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες των μαλλιών κάθε γυναίκας, ανταποκρινόμενη αφενός στην επιθυμία μας για εκθαμβωτικά και υγιή μαλλιά, αφετέρου, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

Τα συμπυκνώματα και τα boosters είναι στο επίκεντρο ενός νέου συστήματος, σε ένα πραγματικό επαγγελματικό bar για τη δημιουργία των καλύτερων μιγμάτων περιποίησης, που είναι αφιερωμένο στην προσωποποιημένη περιποίηση Fusio-Dose. Η ιδανική επιλογή περιποίησης μαλλιών, στην καρδιά του κομμωτηρίου για όλες τις γυναίκες που διαρκεί μόλις 5 λεπτά!

Ποια είναι τα βήματα της διαδικασίας;

Πρώτο βήμα - Διάγνωση 

Oι hairstylists πραγματοποιούν μια απόλυτα ακριβή διάγνωση και εντοπίζουν μια βασική και μια δευτερεύουσα ανάγκη. Για παράδειγμα, αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, ξηρά ή ευαίσθητα αλλά και τι χρειάζονται για να ενδυναμώσουν και να αποκτήσουν λάμψη. 

jenny.gr

Δεύτερο βήμα - Προσωποποιημένη συνταγή 

Ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας, θα επιλεχθεί και η μοναδική συνταγή. Ένας συνδυασμός από τα ενεργά συστατικά "Concentrate – Booster".

jenny.gr

Ο κομμωτής επιλέγει τον καλύτερο δυνατό  συνδυασμό ενεργών συστατικών που ενσωματώνονται σε υψηλή, επαγγελματική συγκέντρωση και τα αναμιγνύει με μοναδικό σκοπό να μεταμορφώσει άμεσα τα μαλλιά σας.

jenny.gr

Τρίτο βήμα - Εφαρμογή της θεραπείας

Εφόσον, ο ειδικός σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία, ακολουθεί το λούσιμο και στη συνέχεια η εφαρμογή της Fusio-dose.

jenny.gr

Τέταρτο βήμα - Το τελικό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει 

Έπειτα το στέγνωμα, έρχεται η αγαπημένη στιγμή της διαδικασίας. Τα μαλλιά σας είναι πιο λαμπερά και ενυδατωμένα σε βάθος από ποτέ και όλα αυτά μόλις σε 5 λεπτά! 

jenny.gr
jenny.gr

Αν αναζητάτε μια θεραπεία για τα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την Fusio-dose που χαρίζει άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια!  

Βρείτε τη θεραπεία Fusio-Dose που ταιριάζει σε εσάς εδώ!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.