ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ανακαλύψαμε την απόλυτη επαγγελματική σειρά που καλύπτει κάθε ανάγκη των μαλλιών


Ελένη Τσούτση

22 Ιουλίου 2021

Ανακαλύψαμε την απόλυτη επαγγελματική σειρά που καλύπτει κάθε ανάγκη των μαλλιών
Ανακαλύψαμε την απόλυτη επαγγελματική σειρά που καλύπτει κάθε ανάγκη των μαλλιών

Όλες αναζητάμε την τέλεια αλλαγή στα μαλλιά μας, εκείνη που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας και θα κάνει τις εμφανίσεις μας πιο σαγηνευτικές και εντυπωσιακές. 

Τα hair color trends επιτάσσουν ζεστούς τόνους που αντλούν έμπνευση από τα χρώματα του ήλιου και τις γήινες αποχρώσεις, στοιχεία που συνδυάζονται μοναδικά με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Βέβαια, θα δείτε και πιο ιδιαίτερα χρώματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. 

Αν θέλετε να κάνετε μια φρέσκια ανανέωση, η αλλαγή των μαλλιών θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για να νιώσετε πιο όμορφα και φυσικά για να κάνετε embrace τον νέο σας εαυτό! Aφήστε λοιπόν, όλες τις αμφιβολίες σας και την πίεση της περασμένης χρονιάς και δείτε αυτή τη σεζόν με μια οπτική αισιοδοξίας. Μην αργείτε να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας! 

Πριν το κάνετε όμως, εμείς σας έχουμε ευχάριστα νέα που θα σας δώσουν έναν ακόμη καλό λόγο για να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας κομμωτήριο. 

Η L’Oréal Professionnel έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε γυναίκας για μια επαγγελματική σειρά που χαρίζει λάμψη και υγεία στα μαλλιά και το πιο σημαντικό είναι πως ο κάθε τύπος μαλλιών διαθέτει τα δικά του ειδικά προϊόντα. Γιατί το ζητούμενο είναι ένα για κάθε γυναίκα. Τα απαλά και πλούσια μαλλιά!

Η Serie Expert ανασχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από επαγγελματίες για επαγγελματίες, με τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες και καλλιτέχνες μαλλιών, που συνεργάζονται στενά, από κάθε γωνιά του κόσμου. Αφουγκράστηκαν όλες τις ανάγκες των γυναικών και επέλεξαν τις πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη τεχνική απόδοση για οποιαδήποτε τεχνική υπηρεσία - βαφής, balayage, ξανοίγματος. Plus, η νέα Serie Expert είναι πιο βιώσιμη καθώς η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Ανακαλύψτε λοιπόν τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας:

jenny.gr

Η σειρά Ρro Longer μειώνει αισθητά την ψαλίδα και κάνει τα μαλλιά πιο γεμάτα και πιο λαμπερά. Έχει μία αποκλειστική τεχνολογία που αποτελείται από 2 ενεργά συστατικά, FILOXANE, το οποίο εισχωρεί και γεμίζει την τρίχα, κάνοντας τις άκρες πιο γεμάτες και περιέχει PQ6, το οποίο δρα επικαλυπτικά στην εξωτερική στοιβάδα, προστατεύοντας την τρίχα.

jenny.gr
jenny.gr

Η Absolut Repair χαρίζει άμεση αναδόμηση και βαθιά ενυδάτωση. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, πιο απαλά και πιο λαμπερά. Η συγκεκριμένη σειρά ξεχωρίζει για το θαυματουργό συστατικό της, την πρωτεϊνη σιταριού, μια φυτική πρωτεΐνη που σφραγίζει τα λέπια, συγκρατώντας τα θρεπτικά συστατικά και το νερό στο εσωτερικό της τρίχας, διατηρώντας την ενυδατωμένη.

jenny.gr
jenny.gr

H σειρά Vitamino Color προστατεύει και τα πιο ευαίσθητα χρώματα. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά και αντιστέκονται στο ξεθώριασμα ενώ γίνεται έντονη θρέψη στα μήκη. Τα δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθιά στην τρίχα, σχηματίζοντας ένα λεπτό, ομοιογενές φιλμ και τελειοποιώντας την επιφάνεια των μαλλιών.

jenny.gr

Η σειρά Metal Detox πρόκειται για μια διαδικασία που εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία και αποτοξινώνει τα μαλλιά πριν από τις υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος. Η Glicoamine είναι το μοναδικό ενεργό στοιχείο, τόσο μικροσκοπικό που εισχωρεί στην τρίχα και παγιδεύει τα μέταλλα χαλκού.

jenny.gr

Η σειρά Blondifier Gloss χαρίζει έντονη θρέψη και λάμψη στα μαλλιά ενώ διαθέτει αντι-οξειδωτική δράση και αποδυναμώνει τους κίτρινους φόντους. Η σειρά Blondifier Cool έχει ιριζέ χρωστικές, οι οποίες αποδυναμώνουν τα ζεστά φόντα ξανοίγματος, χαρίζοντας ένα πιο ουδέτερο ρεφλέ. 

jenny.gr

Το Silver αποδυναμώνει τους κίτρινους τόνους και ισορροπεί τα θρεπτικά συστατικά χωρίς να βαραίνει ή να ξηραίνει τα μαλλιά. Τα αμινοξέα συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών, μειώνοντας τις επιπτώσεις που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες και η χρωστική είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξουδετερώνει τις κιτρινωπές τρίχες, χωρίς μελανίνη.

Η σειρά Inforcer κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά και θρέφει την τρίχα. Διαθέτει ΒΙΤΑΜΙΝΗ B6 και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, παρέχοντας έτσι θρεπτικά συστατικά στα μήκη, διατηρώντας μια υγιή ανάπτυξη.

Η σειρά Volumetry δίνει σώμα και όγκο στην τρίχα ενώ καθαρίζει το τριχωτό χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά. Το  Intra-cylane, ένα μόριο με έντονη δράση χαρίζει την αίσθηση πιο χοντρής τρίχας. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχει, καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των ριζών, που παρέχει όγκο. Τέλος, δρα κατά της λιπαρότητας, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά.

jenny.gr

Το Fluidifier έχει θέρμο-προστατευτική δράση μακράς διάρκειας. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει θερμοπροστασία μέχρι τους 230°C/450°F και είναι κατά του φριζαρίσματος. Διευκολύνει το χτένισμα, είναι κατά του σπασίματος, θρέφει και κάνει τα μαλλιά πιο απαλά από ποτέ!

jenny.gr

Η νέα Serie Expert διαθέτει υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και μπορεί να ανανεώσει τα μαλλιά σας, αρκεί να επιλέξετε τα εξιδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Οι νέες καινοτομίες θα σας ενθουσιάσουν. Πριν κλείσετε το καθιερωμένο σας ραντεβού με το hair salon, ενημερωθείτε για όλες τις σειρές και επιλέξτε την ιδανική για εσάς!  

Aναζήτησε τη νέα L’Oréal Professionnel Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel και φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.