ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chiara Ferragni: Μας δείχνει πώς φοράει το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών το φετινό καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

3 Αυγούστου 2021

Chiara Ferragni: Μας δείχνει πώς φοράει το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών το φετινό καλοκαίρι
Chiara Ferragni: Μας δείχνει πως φοράει το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών το φετινό καλοκαίρι

Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών μας η αλήθεια είναι ότι δεν μας αφήνει περιθώριο να μην αναζητούμε τρόπους για το πώς θα νιώθουμε πιο ανάλαφρες - από τα ρόυχα μέχρι τα μαλλιά μας. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητάμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας influencers που φορούν το cool αξεσουάρ της δεκαετίας του 90.

Το απόλυτο αξεσουάρ δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλες μας και ως κλάμερ ή claw clip. Τους τελευταίους μήνες έχει κάνει δυναμικό comeback και βλέπουμε ολοένα και περισσότερα it girls να το επιλέγουν ώστε να ολοκληρώσουν ένα stylish outfit! 

H Chiara Ferragni όμως το φόρεσε καλύτερα και δεν γινόταν να μην κάνουμε focus στα δυο χτενίσματα που επέλεξε και πρωταγωνιστή είχαν το claw clip! Για παράδειγμα το φόρεσε σε ένα half-up χτένισμα αλλά σε έναν παιχνιδιάρικο κότσο. Το κλάμερ δημιουργεί αμέσως μια girly διάθεση και αν επιλέξετε ένα κλάμερ με σχέδια, χρώματα ή prints τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το τελικό hair look!

Eμπνευστείτε λοιπόν...

 

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφία: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.