ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Mετανιώσατε που κόψατε αφέλειες; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε


Ελένη Τσούτση

13 Αυγούστου 2021

Mετανιώσατε που κόψατε αφέλειες; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε
Mετανιώσατε που κόψατε αφέλειες; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Η απόφαση να κόψουμε τα μαλλιά μας αφέλειες είναι μια δύσκολη στιγμή αφού μπορεί το αποτέλεσμα να μην ακριβώς αυτό που σκεφτόμασταν – και εκεί αρχίζει η προσπάθεια να τις μακρύνουμε και το άγχος του καθημερινού styling.

Στα hair trends των δυο τελευταίων σεζόν οι αφέλειες πρωταγωνιστούν και πολλές γυναίκες αποφάσισαν να υιοθετήσουν αυτή την τάση. Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή και το έχετε μετανιώσει, δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να τις φτιάχνετε μέχρι να μακρύνουν.

Εκτός από hair clips, κορδέλες αλλά και μερικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις αφέλειες, υπάρχουν και άλλοι τρόποι hairstyling.

1. Κάντε τη χωρίστρα από τη μεριά που συνηθίζετε και εκεί που είναι η μεγαλύτερη τούφα από τις αφέλειες βάλτε τσιμπιδάκια.

2. Χρησιμοποιήστε μία πάστα μαλλιών με matte αποτέλεσμα και χωρίστε τις αφέλειές στη μέση ή το πλάι. Έτσι θα αποκτήσετε μια στιλάτη φράντζα.

Δείτε το παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=0p3UFahsCVw&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.