ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Mani time: Οι καλοκαιρινές προτάσεις για τέλεια νύχια


Ελένη Τσούτση

18 Αυγούστου 2021

Mani time: Οι καλοκαιρινές προτάσεις για τέλεια νύχια
Mani time: Οι καλοκαιρινές προτάσεις για τέλεια νύχια

Οι ημέρες του καλοκαιριού είναι ακόμη εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε τα καλοκαιρινά σας νύχια αλλά αυτή τη φορά με μία extra έμπνευση. Όχι μόνο φαίνονται υπέροχα με την μαυρισμένη σας επιδερμίδα αλλά σας δίνουν και μία διαφορετική αύρα που σίγουρα θα σας λείψει τους επόμενους μήνες. 

Από λεπτές γραμμές, μέχρι nude ημιδιάφανα και από neon τάσεις μέχρι ombre είναι όλα μοναδικά και σας περιμένουν για να διαλέξετε αυτό το nail trend που θα σας φτάσει μέχρι και τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού!

Εμείς επισκεφτήκαμε το nail salon "gk Nails & Make Up Spot" και αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών για να μας δημιουργήσουν δυο από τις hot τάσεις της σεζόν. 

Αν ψάχνετε κομψά νύχια με ένα παιχνιδιάρικο twist, επιλέξτε τα πουά.

Οι τελείες που θα κάνετε μπορούν να έχουν όποιο μέγεθος επιθυμείτε για την δημιουργία ενός υπέροχου manicure. Το πουά σχέδιο μπορεί να καλύπτει όλη την επιφάνεια του ενός ή περισσοτέρων νυχιών.

jenny.gr

To πουα συνδυάζεται τέλεια με μονόχρωμα manicure.

jenny.gr

Το μπορντό χρώμα που επιλέξαμε μπορεί να το έχετε συνδυάσει με τους φθινοπωρινούς μήνες αλλά το twist με την τελεία του δίνει έναν πιο funky vibe.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο κλασικό manicure αυτό δεν θα ήταν άλλο από το γαλλικό.

jenny.gr

Το καλοκαίρι όμως ακόμη και οι πιο κλασικές μας επιλογές έχουν την τάση να αναβαθμίζονται με μια πινελιά που κάνει το αποτέλεσμα πιο ζωηρό και stylish!

jenny.gr

Με απλά λόγια, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού στα νύχια είναι το colorful french mani το οποίο ήδη έχουμε δει σε πολλές αγαπημένες μας celebrities.

jenny.gr

Eμείς επιλέξαμε την λεπτή γραμμή του γαλλικού να γίνει με μία γαλάζια απόχρωση ώστε να θυμίζει καλοκαίρι. 

Ευχαριστούμε θερμά το "gk Nails & Make Up Spot" για την φιλοξενία του!

jenny.gr

Το "gk Nails & Make Up Spot" είναι ένας ολοκαίνουργιος χώρος περιποίησης άκρων που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη. Ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώεσετε και να απολαύσετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από εξιδικευμένο προσωπικό. 

jenny.gr
Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου 
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.