ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Αυτά είναι τα hot trends του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

30 Αυγούστου 2021

Θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Αυτά είναι τα hot trends του φθινοπώρου
Θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Αυτά είναι τα hot trends του φθινοπώρου

To φθινόπωρο  έρχεται και όλες αναζητάμε την ιδανική αλλαγή στα μαλλιά μας που θα μας χαρίσει αέρα ανανέωσης την νέα σεζόν στο γραφείο. Φέτος τα hair color trends επιτάσσουν πιο ζεστούς τόνους, οι οποίοι αντλούν έμπνευση από τις γήινες αποχρώσεις. Ωστόσο, θα δείτε και πιο εκκεντρικούς, που είναι ιδανικοί για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να πετύχετε statement εμφανίσεις.

Φυσικά μην ξεχνάτε ότι μπορεί οι τάσεις να μας δώσουν κάποιες ιδέες αλλά καλό είναι να επιλέξετε την επόμενη αλλαγή με βάση την προσωπική σας αισθητική και τις συμβουλές του κομμωτή που εμπιστεύεστε. 

Πριν κλείσετε λοιπόν το καθιερωμένο σας ραντεβού με το hair salon, ενημερωθείτε για όλες τις νέες hot τάσεις στα χρώματα μαλλιών, που θα επικρατήσουν αυτό το φθινόπωρο! Τα fall outfits που έχετε στο μυαλό σας συνδυάζονται τέλεια με ένα φρέσκο hair look. 

Ποιο χρώμα από τα παρακάτω θα επιλέγατε;

#1. Peachy Rose Blonde

Όλο και περισσότερες stars επιλέγουν τα ροζ μαλλιά για την ανανέωσή τους. Άλλες τολμούν να βάψουν όλα τους τα μαλλιά ροζ, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που διατηρούν την καστανή, ξανθιά ή κόκκινη βάση τους και προσθέτουν ένα όμπρε ροζ εφέ είτε ανταύγειες. Τα ροζ μαλλιά μαλλιά θα συνεχίσουν να είναι το απόλυτο trend στο χρώμα και το σθινόπωρο.

#2. Controlled Gold

Tα ξανθά μαλλιά είναι μία διαχρονική τάση και αγαπημένη από πολλές γυναίκες αφού φωτίζει το πρόσωπό τους. Δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή τη σεζόν από τη λίστα μας, αλλά αυτή τη φορά με πιο χρυσή απόχρωση. Το χρυσό ξανθό όταν γίνεται σωστά, μπορεί να δείξει άκρως εντυπωσιακό σε μια μαυρισμένη ή σταρένια επιδερμίδα. 

#3. Honey Wheat Blonde

Όσον αφορά την εύρεση της τέλειας απόχρωσης φυσικού ξανθού, μερικές φορές η εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ ζεστού και ψυχρού είναι η απάντηση. Ταιριάζει  σε ανοιχτές επιδερμίδες με ψυχρούς ροζ ή μπλε υποτόνους αλλά και σε ανοιχτές ουδέτερες.

#4. Mocha Chocolate

Αυτή η απόχρωση ανήκει στις ψυχρές αποχρώσεις του καστανού και θα δείξει καλύτερα αν έχετε σαντρέ βάση. Οι πιο ψυχροί τόνοι κολακεύουν ιδιαίτερα όσες έχουν πιο σκούρη επιδερμίδα, ενώ το μόκα χρώμα μαλλιών έχει διάρκεια και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνετε συχνά τη βαφή.

#5. Copper Red

Μια ακόμη τάση που θα ξαναδούμε είναι το "Ginger Hair Color". Από όλες τις αποχρώσεις στα κόκκινα μαλλιά, το ginger είναι αυτό που είναι το πιο φυσικό, ενώ παράλληλα είναι λαμπερό και εντυπωσιακό. Plus, είναι ιδιαίτερα όμορφο και ταιριάζει σε πολλούς τύπους επιδερμίδας.

#6. Warm Espresso

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

Το ζεστό σκούρο σοκολατί χρώμα μαλλιών είναι από τις πιο chic αποχρώσεις. Η συγκεκριμένη απόχρωση φαίνεται εκπληκτική τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά, αν και ο συνδυασμός της με μπούκλες την απογειώνει.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.