ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Penelope Cruz εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας με νέο look στα μαλλιά και μας δίνει ιδέες


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2021

H Penelope Cruz εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας με νέο look στα μαλλιά και μας δίνει ιδέες
H Penelope Cruz εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά εν όψει του Φεστιβάλ Βενετίας

H Βενετία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς υποδέχεται διάσημες προσωπικότητες με αφορμή την έναρξη του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές αφίξεις είναι εκείνη της  Penelope Cruz, που παρέδωσε μαθήματα κομψότητας και στιλ.

Εμφανίστηκε με μαι μίνι φούστα, ένα λευκό T-shirt, σακάκι Chanel και ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φυσικά, εκτός από το chic outfit της, ξεχωρίσαμε και το stylish hair look που την έκανε ακόμη πιο φρέσκια. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει μελαχροινή αλλά φαίνεται ότι εν όψει του Φεστιβαλ έκανε μια αλλαγή του της ταιριάζει μοναδικά.

Η λαμπερή ηθοποιός έγινε σχεδόν ξανθιά αφού έκανε ξανθιές ανταύγιες που χαρίζουν φως στο προσωπό της και τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Το νέο της hairstyle την κάνει ακόμη πιο σοφιστικέ και αν αναζητάτε μια αλλαγή για το φθινόπωρο, η συγκεκριμένη είναι ιδανική! 

jenny.gr

To φετινό Φεστιβάλ Βενετίας θα διαρκέσει από την 1η έως τις 11 Σεπτεμβρίου και αναμένουμε να δούμε λαμπερές παρουσίες στο red carpet!

Δείτε ακόμη: 12+1 διαφορετικά hairlooks της Penelope Cruz

Φωτογραφίες: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.