ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μαλλιά ήταν μονότονα μέχρι το τελευταίο show του Moschino


Ελένη Τσούτση

10 Σεπτεμβρίου 2021

Τα μαλλιά ήταν μονότονα μέχρι το τελευταίο show του Moschino
Όλες οι beauty λεπτομέριες για το show Moschino

Ο μήνας των shows ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και οι συλλογές των σχεδιαστών για την επόμενη άνοιξη ήρθαν για να μας χαρίσουν έμπνευση. Ο οίκος Moschinο είναι γνωστός για τις συλλογές του με τα ζωηρά μοτίβα και έντονα χρώματα.

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ήταν αυτό που περιμέναμε και το όραμα του Jeremy Scott εκφράστηκε μέσα από αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου ενώ δεν έλειπαν τα μοναδικά αξεσουάε όπως τα σκουλαρίκια πεταλούδες και οι χαριτωμένες τσάντες που μοιάζουν με παιχνίδια.

jenny.gr

Τόσο τα outfits όσο και τα beauty looks αντανακλούσαν το preppy στιλ της δεκαετίας του '60 που επαναπροσδιόρισε το πολυτελές vintage vibe. Eμείς θα κάνουμε focus στα beauty looks που μας ενθουσίασαν. Το μακιγιάζ είχε την παιχνιδιάρικη αισθητική της σειράς με έντονο ρουζ στα μάγουλα αλλά και ένταση στα μάτια, ενώ η επιδερμίδα ήταν βελούδινη και ματ.

jenny.gr

Τα hair looks των μοντέλων επιμελήθηκε ο stylist, Danilo και δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τις πλεξούδες με τα έντονες baby clips. Όλο το show ήταν ένας ύμνος των παιδικών μας χρόνων και της ανεμελιάς!

jenny.gr

O Moschino έκανε ακριβώς αυτό που θέλαμε να δούμε σε μία από τις πρώτες εβδομάδες μόδας μετά την πανδημία! 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS