ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάθε πρωί με την Catherine Zeta-Jones ξυπνάει και η ζούγκλα


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2021

Κάθε πρωί με την Catherine Zeta-Jones ξυπνάει και η ζούγκλα
Κάθε πρωί με την Catherine Zeta-Jones ξυπνάει και η ζούγκλα

Catherine Zeta-Jones ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που η αλήθεια είναι ότι μας έκανε να την αγαπήσουμε πιο πολύ! Η ίδια δεν διστάζει να δείξει την αληθινή πλευρά της δημοσιεύοντας φωτογραφίες χωρίς φίλτρα. Έτσι, σε ένα από τα τελευταία της posts αποφάσισε να μας δείξει τα μαλλιά της αλλά όπως είναι όταν ξυπνάει.

Όλοι έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε με τα μακριά λαμπερά μαλλιά της αλλά όπως φαίνεται όταν είναι στο σπίτι της είναι όπως όλες οι άλλες γυναίκες και προτιμάει τις φυσικές μπούκλες της. Η ηθοποιός με τη διαχρονική γοητεία παραμένει εκθαμβωτική στα 51 της, είτε περπατά στο κόκκινο χαλί, είτε ποζάρει απλά μέσα στο σπίτι της!

Μπορεί όσα χρόνια την γνωρίζουμε να διατηρεί ένα συγκεκριμένο στιλ στα μαλλιά της αλλά ήρθε η στιγμή να μας δείξει πώς πραγματικά είναι τα μαλλιά της! Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Πώς είναι τα δικά σας μαλλιά σήμερα;" και σίγουρα θα ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες.

Η λαμπερή ηθοποιός γνωρίζει καλά ότι τα λαμπερά μαλλιά προσθέτουν extra πόντους σε μία εμφάνιση στο red carpet αλλά όταν είναι εκτός της δουλειάς της είναι μία απλή και καθημερινή γυναίκα που επιλέγει τα φυσικά σγουρά μαλλιά της χωρίς styling.

Δείτε ακόμη:

Τα ωραιότερα hairstyles 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.