ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Aπο 50s chic μέχρι urban cool: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο Met Gala


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2021

Aπο 50s chic μέχρι urban cool: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο Met Gala
Aπο 50s chic μέχρι urban cool: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο Met Gala

Η μεγάλη γιορτή της μόδας πραγματοποιήθηκε χθες στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης και όπως κάθε χρονιά τα είχε όλα: λάμψη, εντυπωσιακές δημιουργίες, extravagant εμφανίσεις και ιδιαίτερα beauty looks. 

Το Met Gala είναι ένα από τα σημαντικότερα events που αναμένουμε τόσο εμείς όσο και οι σταρς αφού η προετοιμασία τους για τα looks που θα επιλέξουν ξεκινούν από πολύ νωρίς. Oι celebrities περπάτησαν στο red carpet με τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας και υιοθετώντας μοναδικά beauty looks. Μπορεί πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας το Met Gala ακυρώθηκε και αυτό σημαίνει πως φέτος όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό! 

Το φετινό θέμα ήταν αφιερωμένο στους Αμερικανούς σχεδιαστές μόδας αλλά και τα νέα ταλέντα και stars όπως οι Billie Eilish, Rihanna, Jennifer Lopez και Kristen Stewart ήταν εκεί για να μας εντυπωσιάσουν!

Kaia Gerber

jenny.gr

Επέλεξε το κλασικό μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της είχαν την λάμψη του παλιού Hollywood και ήταν από τις πιο κομψές εμφανίσεις.   

Rihanna

jenny.gr

Ιδιαίτερη όπως πάντα, φόρεσε ένα σκούρο κραγιόν στα χείλη και ένα statement head piece αλλά τα βλέμματα όλων έκλεψε το μαύρο σκουφάκι της.

Cara Delevingne

jenny.gr

Με wet look waves και με ένα fresh μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις μας έδειξε την πιο girly πλευρά της.

Kristen Stewart

jenny.gr

Ο hairstylist Adir Abergel δημιούργησε ένα 50’s χτένισμα που αναδεικνύει το νέο χρώμα στα μαλλιά της που είναι το strawberry blonde. Στο μακιγιάζ είχε ένταση στα μάτια με ένα smoky eye look σε burgundy τόνους.

Gigi Hadid

jenny.gr

Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα glam half up που στόλισε με ένα υπέροχο αξεσουάρ. ΄Ηταν απλά γοητευτική ακι έμοιαζε με πριγκίπισσα. 

Δείτε ακόμη: MET GALA 2021

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.