ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 trending κουρέματα για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2021

5 trending κουρέματα για το φθινόπωρο
5 trending κουρέματα για το φθινόπωρο

Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας εν όψει φθινοπώρου, αλλά θέλετε και να είστε stylish; Σας έχουμε τις τελευταίες τάσεις για φέτος. Το πιο hot hair trends είναι εδώ, και φυσικά δε θα μπορούσαμε, να μην γράψουμε για τα κουρέματα που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Ήδη πολλές διάσημες κυρίες το έχουν υιοθετήσει, και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Φυσικά λόγω της Εβδομάδας μόδας είχαμε αρκετή έμπνευση και το ενδιαφέρον μας στράφηκε στα hair trends που πρότειναν οι κορυφαίοι οίκοι για το φθινόπωρο.

Από καρέ, πολύ μακριά μέχρι pixie cuts, αυτά είναι τα hair looks που θα πρωταγωνιστήσουν και μπορείτε να τα υιοθετήσετε από τώρα. 

1. Shag cut

Με τον καιρό να γίνεται ολοένα και πιο κρύος όμως, τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να το τολμήσετε και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.Πρόκειται για τα φιλαριστά μαλλιά με αφέλειες. Έχουμε δει το shag  σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και το σίγουρο είναι πως έχει αγαπηθεί πολύ!

2. Mεσαίο lob

Το μεσαίο καρέ κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να έχουν όγκο στα μαλλιά τους. 

3. Wavy lob κούρεμα

Ο συνδυασμός καρέ με χαλαρούς κυματισμούς είναι ο ιδανικός αν αναζητάτε μία stylish επιλογή για τη νέα σεζόν.

4. Mακριά μαλλιά

Αν λατρεύετε τα μακριά μαλλιά τότε δεν έχετε παρά να τα ενδυναμώσετε με θεραπείες και μάσκες ώστε να είναι λαμπερά. 

5. Pixie cut

Το pixie cut κούρεμα πρωταγωνίστησε στις Spring/Summer 2020 και έκτοτε οι σχεδιαστές επιβεβαίωσαν πως πράγματι πρόκειται για το κούρεμα του 2021. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.